Прочитај ми чланак

Председник Николић „добио” од државе породични хелиодром

0

Бајчетина добила хелиодром
За обезбеђење председника Србије, Јавно комунално предузеће „Зеленило“ током протеклих 12 дана очистило је све растиње до његове породичне куће у Бајчетини. До сада је направљен и хелиодром, тако да на његово имање може да се спусти и хеликоптер.

По захтеву Протокола и Службе за обезбеђење председника Србије, Јавно комунално предузеће „Зеленило“ из Крагујевца током протеклих 12 дана очистило је све растиње до његове породичне куће у Бајчетини, удаљеној 11 километара од центра града.

За тај посао је издвојено 1,7 милиона динара. Уклоњено је све растиње са обе стране пута, и то у ширини од по два метра, а то је укупно 46.000 квадратних метара.

Како „Блиц“ пише, у Бајчетини су радници Телекома из центра Краљево, који председнику спроводе оптичку кабловску везу до куће. До сада је направљен и хелиодром, тако да на његово имање без икаквих сметњи може да се спусти и хеликоптер.

Кућа Томислава Николића, која је направљена у близини његовог породичног имања, грађена је по најсавременијим стандардима, а има и две велике цистерне за складиштење воде које се напајају са планинског извора.