РУСКИ СПУТНИК: Фронт против ЕУ

1

Национални фронт прераста у европски фронт. Партије са крајње десног пола европске политичке сцене окупиле су се у четвртак у Милану, на првој конвенцији која се одвијала под паролом „Слободнији смо јачи — другачија Европа је могућа“.

ЈЕВРЕЈИ КОЈИ СУ ОДЛУЧИЛИ да буду и Срби

4

Породица Минх на Ртњу подигла заветни камен љубави и верности Србији. Оно што је за Aрчибалда Рајса био Кајмакчалан, то су за Минхове Ртањ и храм Светог Георгија.

ЗАУСТАВИТЕ РУСКУ АГРЕСИЈУ: НАТО и САД се вратили у Хладни рат

9

Америчка европска команда (USEUCOM) је објавила у петак надограђену Стратегију. И погодите шта је међу првих шест „приоритета“. Зауставити руску агресију!

БЕЗ КЛАСНОГ НЕМА НИ НАЦИОНАЛНО ОСЛОБАЂЕЊЕ Срба и Србије од западног окупатора

8

Монгол Џингис-Кан (око 1167 – 1227), један од највећих владара у целокупној светској историји, који је створио државу већу и од Римског царства а која се простирала од Тихог океана па све до Црног мора, веома добро је знао кога и када да нападне. Тако је његова војска од 1211. па до 1218. године напала и освојила северну Кину.

ЕВРОЛИГА: Звезда незаустављива, у „Пиониру“ поражени и Руси (ТОК МЕЧА)

1

Црвено-бели у петом колу Топ 16 фазе Евролиге у дворани „Пионир“ савладали руску екипу и остварили трећи тријумф у овој фази елитног такмичења

МЛАДЕН ОБРАДОВИЋ: Европска Србија против Светог Саве

1

Oткако је Србија ступила на „европски пут без алтернативе“, сећање на Светог Саву, првог Архиепископа србског, изложено је тихом али систематском прогону и брисању из свести и савести Срба.

ЗАШТО ЈЕ ВОЈСКА СРБИЈЕ ПОНОВО мета напада НАТО лобиста

22

Британски историчар Сајмон Себаг Монтефјоре објавио је нову књигу о руским царевима, у којој владаре династије Романов представља као деспоте “жедне крви”.

Геноцидни робовласници Британци тврде: „Руски цареви су били монструми жедни крви“

14

Британски историчар Сајмон Себаг Монтефјоре објавио је нову књигу о руским царевима, у којој владаре династије Романов представља као деспоте “жедне крви”.

ДР ДРАГАН ПЕТРОВИЋ ЗА СРБИН.ИНФО: Патриотска опозиција на изборима 24 априла (ВЕЛИКА АНАЛИЗА)

3

Јасно је и од раније да режим и тзв. „жута“ опозиција (парламентарна у исто време) настављају концепцијски Постоктобарску есенцију, која само лоше ствари надаље може донети за земљу, већ прилично рањену и раубовану применом промашеног макроекономског неолибералног модела, са демографским минусом који се продубљује сваке године, са антисоцијалном политиком, потом предајом чак и севера Косова, мигрантским понором, напуштањем државотворне подршке српској ствари у Црној Гори, али и Републици Српској који су пред великим искушењима, затим следеће године се отвара могућност да у правцу даљег некритичког пузања ка ЕУ и директне продаје (преосталог) земљишта странцима и др.

Ватерполистима исплаћене награде за европско злато

2

Министарство омладине и спорта саопштило је да су ватерполистима Србије исплаћене награде у износу од по 20.000 евра за освојену златну медаљу на Европском првенству које је недавно одржано у Београду.

УЗАВРЕЛЕ ПОЛИТИЧКЕ СТРАСТИ: Двери са ДСС руше Вељовог брата

5

Ванредно заседање локалног парламента, на којем би једина тема била смена градоначелника Војислава Илића (брата министра Велимира Илића), његовог заменика Раденка Луковића и председника Скупштине Вељка Неговановића, иницирало је 26 одборника

ВЕЛИКОАЛБАНАЦ АЉБИН КУРТИ: Заједница спрских општина ће се повезати са Путином

5

Oснивач опозиционог радикалнног покрета Самоопредељења и посланик у косовском парламенту Aљбин Kурти страхуjе да би, ако буде формирана, Заjедница српских општина (ЗСO) била “мини влада” на Kосову коjа би могла да успостави директне везе са руским председником Владимиром Путином.

Руси вежбали, па испалили разорну ракету „Искандер М“ (ВИДЕО)

1

Противавионска ракетна бригада Оружаних снага Русије одржала је вежбе користец́и „искандер М“, тактички ракетни систем.

„Чека се моменат да се рат из Сирије пренесе у БиХ“

5

Вехабијски покрет представља посебну претњу за безбедност БиХ јер се рат за Исламску државу више неће водити у Сирији и Ираку, већ се чека погодан моменат да се за те идеје ратује на територији БиХ, тврди стручњак за безбедност Предраг Ћеранић.

Судњи дан за ДАЕШ? Курди затварају сиријску границу са Турском

1

Сиријски Курди могли би да задају озбиљан ударац ДАЕШ-у: трупе народне заштите наводно планирају да избаце терористичке групе из кључних градова у северној Сирији и затворе границу са Турском дугу стотинак километара, коју милитанти користе за кријумчарење бораца, оружја и залиха, преноси Ројтерс.

Ратко Младић учествовао у снимању филма “Лепа села, лепо горе“ (ВИДЕО)

12

Филм „Лепа села лепо горе“ слави јубилеј – редитељ Срђан Драгојевић и главни глумац Драган Бјелогрлић причају о састанку с Ратком Младићем: „Шта је уметници, ус*али сте се?!“

УОЧИ ФИНАЛА: Мари има тајни план како да победи Ђоковића у финалу?!

11

Чињеница да је од последњих 11 дуела добио само један против Новака Ђоковића, не спречава Ендија Марија да верује у себе и стидљиво најави победу у недељном финалу Aустралијан опена.

ШИРА ОВЛАШЋЕЊА: Комунална полиција ће моћи да ЛЕГИТИМИШЕ И ПРИВОДИ

8

Влада Србије усвојила је Нацрт закона о изменама и допунама Закона о комуналној полицији у ком се наводи да полицајци могу легитимисати прекршиоце, али их и привести прекршајном суду, саопштило је данас Министарство државне управе и локалне самоуправе.

„Речено му је да ништа не пита и да постави бомбу у руски авион“

0

Механичар авиокомпаније „Еџипт ер“, чији се рођак придружио Исламској држави (ИД) у Сирији, осумњичен је да је поставио бомбу у руски путнички авион који је разнет изнад Египта крајем октобра, тврде извори блиски истрази.