ЗАШТО ВИШЕ НЕМАМО СРЦА: Шта мислите ко је једини дао храну гладном? (Видео)

2

Онда су дошли до бескућника и дали му остатке своје пице коју нису могли да поједу. После 20 минута дошао је до њега младић који је му је рекао да је много гладан и тражио један комад пице од њега.

НАПИСАЛИ УБИЈ СРБИНА: Српски локали на Космету нападнути Молотовљевим коктелима

0

У згради „ЈУ Програма“ живи двадесетак српских породица, од 90 колико их је било пре 1999. године.

ПОСЛЕ ПУТИНА: Београд чека 180 западних владара из сенке

4

У петак у нашем гравном граду почиње скуп трилатералне комисије за Европу, који се први пут одржава у Србији. Дискусије се одржавају без присуства јавности. Моћни и утицајни гости моћи ће да из прве руке упознају нашу земљу.

ИГУМАН САВА: „Отворени лов на косометске Србе“. СРБИ ИЗ ЂАКОВИЦЕ: Америко помози!

5

Игуман манастира Високи Дечани Сава Јањић рекао је да на КиМ већ 15 година не престаје отворени лов на Србе.
Он је указао на то да је већина напада на албанске пекаре у Србији расветљена, што није случај са нападима на Србе на КиМ.

ДРУГОСРБИЈАНЦИ ПОНОСНИ: Рами смо опростили што нас је тукао

8

Зато, не причајте нам, другосрбијанци, бајке о српској параноји. Нас искрено, страсно и жестоко мрзе многи и нема нам спаса ако се не будемо бранили, памећу, зубима, ноктима, чиме имамо.

МИЛИОН ЉУДИ НА УЛИЦАМА РИМА: Раднички протести потресају Италију (Видео)

7

Италијански радници организовали су масиван протест у Риму како би протестовали промене закона о тржишту рада предложене од стране премијера Матеa Ренција.

САЈАМ КЊИГА: Отворени штандови Catene mundi и већ гужва (Фото галерија)

6

Већ од раног јутра, све већи број посетилаца Сајма са пажњом се распитује, листа и купује енциклопедију Catena mundi и друга њихова издања.

ПРОМАШАЈ ЗА МЕДАЉУ: Грбић у епизоди – Како сам успео да не дам гол? (ВИДЕО)

0

Петар Грбић је промашио практично што се промашити не може. Неколико секунди касније заменио га је Андрија Живковић, а Грбићева реакцији на клупи говори да је изузетно љут на себе, иако га је цео стручни штаб тешио…

НЕ СМЕ СЕ ПРИЧАТИ ПРОТИВ АМЕРИКА: Цензурисана истина о пропасти Србије (Видео)

6

Гости у емисији су проф. Др Слободан Комазец, бивши дугогодишњи главни уредник НИН, а потом и Вечерњих новости, сада професор социологије на Учитељском факултету у Београду др Слободан Рељић, и мултидисциплинарни геополитичар и научни радник др Драган Петровић, иначе превасходно стручњак за међународне односе.

ПУТИН: Русија неће одустати од нуклеарног оружја

1

Русија данас реално не може да одустане од нуклеарног оружја, јер је оно у данашњој међународној ситуацији једино, шта може да гарантовано осигура њену безбедност, изјавили су анкетирани од стране РИА Новости експерти, коментаришући изјаву председника РФ Владимира Путина.

БИЋЕ ХЛАДНА ЗИМА: Колапс Украјине, Аустрија ће им платити куповину гаса!

5

Федерални канцелар Аустрије Вернер Фајнер је изјавио да Аустрија може обезбедити привремено финансирање испорука гаса из Русије у Украјину.

СРАМОТА: Власти терају децу да раде или ће породице изгубити социјалну помоћ

5

Наведено је да носиоца помоћи, уколико није у могућности да се прикључи, може да замени неко од чланова породице, а у том допису инсистира се да буду укључена и деца с навршених 15 година.

РОГОЗИН: Баш ме занима да ли ће се Украјинци икад опаментити?

5

Раније је Луценко открио да Кијев има намеру да искористи искуство Хрватске при ликвидацији Српске Крајине: да користи примирје и преговоре за наоружавање и јачање економије, у суштини – за припремање блиц-крига…

Ко су европске патриоте

3

Марин Ле Пен изјавила је недеавно да руског председника Владимира Путина сматра патриотом који је посвећен суверенитету свог народа и брани хришћанско наслеђе европске цивилизације, истовремено најављујући да ће „извући“ Француску из ЕУ и НАТО.

НАРОДНА БАНКА СРБИЈЕ у минусу 44,3 милијарде!

4

Народна банка Србије (НБС), после више година позитивног пословања, завршила је прошлу годину с минусом од чак 44,3 милијарди динара, показао је биланс успеха централне банке за 2013. годину.

Преко 80 Сиријаца покушало да уђе у Србију

3

Припадници МУП-а Србије пронашли су у недељу 81 држављанина Сирије који су илегално ушли на територију Србије из правца Македоније, саопштио је МУП. Полиција је у камиону пронашла 81 илегалног имигранта из Сирије У саопштењу се наводи да је данас око 10 сати, на магистралном путу између Ниша и Лесковца, у камиону страних регистрација, полиција […]

Бивши командант приштинског аеродрома: Српске грешке ојачале ОВК

12

На Косову су почетком деведесетих година терористичке групе, од којих је касније настала ОВК, биле малобројне. Међутим, због неколико разлога, као што је подршка са стране, али и добрим делом због српских грешака, тај број се увећава, објашњава пуковник Илић, који је као командант аеродрома Слатина, због важности објекта, морао да прати целокупну ситуацију на Космету у страху од терористичких напада.

Олси Јазеџи: Гушење Ислама на Косову

4

Да ли ће икада приштински НАТО режим дати муслиманима Косова једнаку верску слободу као што је имају Чечени у Русији Владимира Путина?

Стефановић: Фалсификовани подаци о брату премијера Вучића

6

Стефановић, који је и потпредседник Српске напредне странке, оптужио је Демократску странку да је током боравка на власти од 2008. до 2012. годиен уништила финансије Србије и да садашња Влада мора да се суочава са последицама такве ситуације.

Ово је тајна сарајевског ћевапа!

31

Сарајевски ћевапи су постали препознатљив бренд у целом свету и дуго је крило како се прави, а сад је јеп први пут јавно изнесено како се праве традиционални сарајевски ћевапи, они чаршијски ћевапи по којима је препознатљиво Сарајево.