УС ОПЕН – СРПСКА СЕНЗАЦИЈА: Александра Крунић у трећем колу!

0

ЊУЈОРК – Српска тенисерка Александра Крунић пласирала се у треће коло последњег грен слем турнира сезоне, УС опена.

УКРАЈИНА: Српски четници ослободили СЛАВЈАНОСЕРБСК (Основали га Срби)!

13

Данас су ослобођени Славјаносербск и још неколико градова, а фронт је померен на југозапад уз велико напредовање проруских снага.

СРБИЈА И ЦРНА ГОРА: Војна неутралност као услов државности

7

У кризи у Украјини се војна неутралност Србије показала као највреднија политичка тековина освојена у последњих деценију и по.

ПОРШЕНКО: Ситуација је тешка и под контролом; војни рок опет обавезан

6

Ја сам дао задатак руководству наше службе да се обезбеди наставак рада украјинских граничара на граничним прелазима, да се постигне договор о заједничком патролирању, како би улазак на нашу територију био немогућ“, рекао је он.

ДР ДРАГАН ПЕТРОВИЋ (ГЕОПОЛИТИЧКА АНАЛИЗА): „Колубарска битка“ Новорусије

1

Тај парадокс да је Галиција најсиромашнији привредни део Украјине, а да је поседовала готово водећу политичку улогу у земљи, неиздржив је за остале регије, посебно за југоисток.

РУСКИ МИТРОПЛИТ у посети Србији

0

Високог представника Руске Православне Цркве на аеродрому су дочекали Преосвећени Епископ липљански г. Јован, викар Патријарха српског г. Иринеја, и протојереј Виталије Тарасјев, старешина Подворја Московске Патријаршије у Београду.

УСКОРО СРБИЈА без српског опанка!

1

Крагујевац – Ручна производња србијанског опанка је угрожена, не зато што нема занатлија, већ због тога што у Србији не постоји фабрика која производи потребну сировину за тај препознатљив национални производ.

Турске геополитичке амбиције

0

У време када Европом и другим деловима света владају медиокритети који се брзо заборављају, Реџеп Тајип Ердоган, турски премијер, већ деценију амбициозно траје. Можда једини други лидер светски важне нације који испољава такво динамично поље силе јесте руски председник Владимир Путин, који, такође, прилично задаје проблеме Западу.

СЛОБОДНА ЕВРОПА: Бојан Пајтић постаје српски националиста

3

Нови салто мортале Демократа и њиховог лидера Бојана Пајтића. У рату партијским саопштењима између ДС и СНС који је још у току, Пајтић оптужује премијера Србије Александра Вучића поред осталог и за то што достојанством Србије плаћа послушност према Европској унији, што је, како је у ауторском тексту у дневнику “Данас” лидер Демократа написао, “пред светом покоран, а код куће грађане тера на покорност”.

УТОПИЈА Град у коме нема полиције и криминала, плате су 1.200 евра, а станарина 15

0

У питању није почетак неке бајке, већ реланост на југу Шпаније. Градић Мариналеда простире се на само 25 квадраних километара, у њему живи око 2.700 становника и права је утопија.

ЖАНДАРМ КОГА СУ УБИЛИ ШИПТАРИ избегао са Космета 1999.

4

Припадник Жандармерије Стеван Синђелић, који је рањен у главу, преминуо је јутрос на ВМА.

СРПСКИ ФУДБАЛ Шкулетић и Лукач увели Партизан у Лигу Европе!

0

Фудбалери Партизана опет су се изборили за јесен у Европи, и у сезони 2014/2015. биће једини српски представник, овај пут у групној фази Лиге Европе.

ИСТОРИЈСКИ УСПЕХ Ивана прва у Цириху, друга у Дијамантској лиги!

0

коком у првој серији од 6.80 метара Ивана је заузела прво место и сачувала га до самог краја такмичења.

ТАЧИ: Хвала Вучићу и Дачићу

2

Он је оценио да није било лако постићи споразум између Приштине и Србије, и да је онај од 19. априла 2013. историјски и најзначајнији споразум који је икада постигнут између две стране.

ПОГЛЕДАЈТЕ ХАПШЕЊЕ: Хрватски криминалци рекетирали Американца у Београду! (ВИДЕО)

2

Двојица хрватских криминалаца ухапшени су у тренутку док су у кафићу преузимали коверат са 70.000 евра који су изнудили после претњи и малтертирања жртве коју су чекали испред стана и позивали телефоном да им новац исплати.

ЗАПАД (ПРЕВОД – СРБИН.ИНФО): Нацисти и олигарси су највећа претња за Украјину

0

Распуштање украјинског парламента одавно су планирали Порошенко и његове страни саветницима, сматра бивши чешки дипломата Владимир Сучан. Према његовим речима, председник Украјине је на челу украјинске политичке елите која жели да државом руководе олигарси и нацисти, на које се тренутно ослања Кијев док спроводи војну казнену експедицију на истоку Украјине против сопствених грађана.

ЏЕЈМС ПОРАЦО ЗА СРБИН.ИНФО: Свако ко у Србији верује у добре намере САД чини велику грешку

7

У САД и поред масовног испирања мозга народу глобалистичким идејама, постоје људи који другачије мисле. Редакција СРБИН.ИНФО причала је са Џејмсом Порацом, лидером северно америчке антиглобалистичке организације „New Resistance.“. New Resistance представља лабаво структурисану мрежу политичких активиста окупљених у циљу борбе против капитализма и америчког империјализма.

ВОЋЕ КОЈИМ СРБИ ХРАНЕ СВИЊЕ: Да смо одлучнији Брисел би био уљуднији

0

Другим речима, чисто и слатко воће којим Срби хране свиње све је скупље како одмичете истоком.

АКО СРБИЈА ИДЕ КА ЕУ „СПОРО КАО ПУЖ“, да ли је то пуж са кућицом или без ње?

3

У српским медијима је гласно одјекнула најновија изјава посланика у немачком парламенту Дитмара Нитана, утолико више јер се ради о члану Спољнополитичког одбора Бундестага, у којој је он врло прецизно устврдио да ће Европска унија као коначни услов за примање Србије у њено чланство захтевати признање независности Косова.

СРАМОТА – ВУЧИЋ НИ РЕЧ О УБИЈЕНОМ ЖАНДАРМУ: Да чувамо стабилност региона

35

„Очекујем да добро схватимо колико је битна политичка стабилност за цео регион, колико је страшно важно да сачувамо мир и сваку врсту стабилности, да било каква искра нестабилности може да уништи будућност целог региона. И то морамо сви добро да разумемо“, рекао је Вучић.