ОПРЕЗ – ДРЖАВА ЈЕ НЕУМОЉИВА: Казна 50.000 динара и за грађане неплатише

8

Порезници ће имати и потпунију слику о томе ко од нас и колико плаћа обавезе.

„БЕОГРАД НА ВОДИ“ – највећа дивља градња

2

Тај пројекат не постоји, ни детаљни, ни генерални урбанистички план, као ни план детаљне регулације, односно било који документ који може да дозволи овакву градњу, рекао је Живковић након што је обишао макету „Београд на води“ у Геозаводу, преноси Танјуг.

АМЕРИЧКИ ГЕНОЦИДНИ ПЛАН ЗА ПРАВОСЛАВНЕ ПРОРУСЕ: Концлогори, прогони, забрањено оружје

2

Геноцидни план „ослобађања источне Украјине“ за Кијев је саставила америчка think-tank организација РАНД: Логори за цивиле, масовни прогони, одбацивање било каквог примирја, употреба забрањеног оружја – Донбас постаје пакао на земљи.

САМОУБИСТВО И САМОУБИЦЕ: Они које је свет преварио

1

Од ових страшних гробова допире хладноћа, тако понекад као да ледена рука стеже срце човеку који се одједном нашао на самој ивици дубоке провалије без дна.

ДР ДРАГАН ПЕТРОВИЋ: Да ли је Путин поражен у Украјини?

54

Јасно је да је званична Русија пронашла неку формулу избегавања свог директног увлачења у сукоб у Доњецку и Луганску, а да са друге стране ипак подржава проруске снаге да не доживе пораз од сада већ, готово максимално ангажованих војних ефектива које може да скупи у овом тренутку кијевска власт.

ЗБОГОМ БЕЛГИЈО: Игуаин одвео Аргентину у полуфинале

0

Фудбалери Аргентине пласирали су се у полуфинале Светског првенства, минималном победом над Белгијом.

Чеси предлажу укидање воза Праг – Београд због сталног кашњења

0

После паузе од годину дана биће враћена дневни воз из Прага за Варшаву. Он ће трасу прелазити за непуних осам сати. Морава ће бити спојена са Балтичким морем захваљујући возу Собиески, који ће ићи до Гдањска. Међутим, предлог реда вожње предвиђа укидање воза из Варшаве за Будимпешт

Ким Џонг Ун: Непријатељи ће дубоко зажалити

10

Лидер и врховни заповедник војске Северне Кореје Ким Џонг Ун командовао је лично војном вежбом којом се симулирао напад на једно острво и припретио да ће Јужна Кореја „дубоко зажалити“ ако покуша да уђе на севернокорејску територију, јавила је данас агенција КЦНА.

Преминуо патријарх Украјинске православне цркве

1

Поглавар Украјинске православне цркве (УПЦ) Московске патријаршије, патријарх Владимир преминуо је данас после дуге и тешке болести у 79. години.

Индија ускоро постаје шеста светска термонуклеарна сила

4

Засад само пет држава у свету поседује термонуклеарно оружје – Русија, САД, Кина, Велика Британија и Француска. Ускоро ће им се придружити и Индија.

Ево шта Арапи прво купују у Србији

4

Уговор су потписали министар привреде Србије Душан Вујовић и извршни директор компаније Ал Равафвед из Абу Дабија Махмуд Ибрахим Ал Махмуд, саопштило је Министарство привреде Србије.

Ово је Карићев „Тесла сити“ (ФОТО)

5

На изградњи тог пројекта било би ангажовано око 43.000 радника и по завршетку обејкта би било запослено око 18.000 људи, а у средишту комплекса био би изграђен Међународни финансијски центар, који би буџету Србије доносио најмање 20 милијарди евра годишње, наводи се у саопштењу те групе, које преноси Тањуг.

Број Срба се за 170 година повећао за 400.000, Турака за 400 одсто, а Шиптара – 700 одсто

1

Српски народ се мора излечити од себичности и хедонизма који обесхрабрују младе брачне парове на жртве родитељства, првенствено материнства, основна је порука са предавања које је на тему „Зашто су празне српске колевке?” у Требињу одржала демограф Биљана Спасић.

Том Хенкс: Косово ће опет бити српско

6

Двоструки Оскаровац Том Хенкс (56) стао је на страну Срба и у емисији кабловске станице Е рекао да је Косово одувек било српско и да ће бити једног дана поново! Говорећи о скорашњем почетку снимања холивудског спектакла о историјату настанка израелске државе у продукцији Стивена Спилберга, у коме ће играти једну од главних улога, амерички глумац је упоредио голготу Јевреја са страдањем и патњом косовских Срба:

Селаковић: Влада Србије ће поштовати све што Шешељ договори с Трибуналом

2

„Одлука је била условљена захтевом Хашког трибунала који је био другачији од свих претходних. Садржао је конкретне услове за Шешељево пуштање. Сам суд, на пример, није могао да спречи да Шешељ утиче на сведоке, па како онда тако нешто очекује од Србије?“, рекао је Селаковић у интервјуу за Вечерње новости.

После Стефановића и Јовановића, и Шапићев докторат плагијат

0

Дисертација Александра Шапића насловљена је „Карактеристичне активности маркетинг односа у функцији интереса индивидуалних потрошача“, а одбрањена је 2012. на Факултету за пословни и индустријски менаџмент Универзитета Унион.

Шта Вучића чека у Русији

3

Односи између Србије и Русије последњих година су на веома високом нивоу, што потврђују, између осталог, и учестали сусрети на највишем нивоу. Непосредно после недавне посете Србији руског министра иностраних послова Сергеја Лаврова, у Москву креће премијер Србије Александар Вучић са екипом бизнисмена и министара.

Да ли ће „Јужни ток“ скренути ка Турској?

2

Председник РФ Владимир Путин је изјавио да ће Русија наставити да развија пројекат „Јужни ток“. По речима председника, све више европских политичара и пословних људи схвата да Европу неки „просто желе да „искористе“ у својим интересима, да она постаје талац кратковидих, идеологизованих приступа бриселске бирократије“.

ЛАЗАНСКИ: Нема никаквог Путиновог ултиматума, он долази само са Запада заједно са бомбама

6

Србија је око догађаја у Украјини прво имала став да „Београд подржава територијални интегритет држава чланица УН“, после је тај став еволуирао у то „да подржавамо територијални интегритет Украјине“. Па, и Русија подржава територијални интегритет Украјине, наравно Крим је нека друга прича. Оно што Москва очекује од Кијева јесте да поштује права руског становништва у Украјини, односно да не чини насилну дерусификацију источног дела државе. Да екипа у Кијеву није флертовала око уласка у НАТО, Крим би и данас био део Украјине. Да је НАТО, пре свега САД, имао план да изгура руску флоту са Крима, а тиме и Русију из Црног мора, то је потпуно јасно.

УЖАСНО: ГМО банане Била Гејтса за исхрану деце!

0

Миллион деце годишње ослепи или умре због недостатка витамина А, у земљама са тропском климом. Оснивач Мајкрософта Бил Гејтс, инвестира у генетски модификоване банане, које би могле да реше тај проблем на дуже стазе!