Asfalt progutao bager! (Video)

0

Rupa se otvorila za vreme radova na kanalizaciji koja je procurila tokom vikenda. Preduzetnik iz komšiluka izjavio je da problem sa kanalizacijom nije primećen bar nedelju dana.

Американац у Гучи: Живорад долетео хеликоптером!

0

Само што је хеликоптером којим је лично пилотирао слетео у Гучу, Живорад Томић, родом из села Горобиље код Пожеге, данас богати Американац купио је шајкачу, јелек и српску заставу.

Ludi Rus maestralno izbegava saobraćajnu gužvu (Video)

0

Ruski motociklista 1 : gužva u saobraćaju 0

Навијачи Звезде: Милијаш одлази! (Видео)

0

После промашеног пенала у дуелу против Черномореца, са западне трибине проломили су се звиждуци и узвици негодовања, а потом и хорски поклич, који је делом прихватио и остатак стадиона.

Шта држава ради? Још једно дете умрло од Батенове болести!

0

Тешка болест узела још једну жртву! Зоја Миросављевић (9), оболела од Батенове болести, преминула је у Београду.

Žena za volanom – opasnost na putu (Video)

0

Veš-mašina je pokušala da pobegne, ali nije stigla daleko

Николић приватно у Хиландару

0

Атина – Председник Србије Томислав Николић борави у приватној посети манастиру Хиландар на Светој гори, објавила је данас грчка агенција АНА.

Фрушка гора: Светиња поново окупила народ

0

Упекла, у четвртак, звезда и над Фрушком гором, а у минијатурној цркви манастира Петковица натискало се више од стотину душа. Бар два пута толико их је, упркос више од 40 степени изнад нуле, стајало испред цркве, усрдно певајући тропаре пресветој матери Параскеви или, како то Срби више воле да кажу, Светој Петки.

Звезда се опростила од Европе (Видео – ток меча)

0

Звезда је највећу шансу пропустила у 45. минуту, када је капитен Ненад Милијаш промашио једанаестерац.

Странци српску земљу куповали од препродаваца

0

Према одредбама Споразума о стабилизацији и придруживању (ССП) који је, ратификацијом у парламенту Литваније у јуну ове године, практично ступио на снагу, Србија ће до 2017. морати да измени своје законе и омогући да странци слободно могу да купују њене оранице.

Петар Искендеров: Север Космета: од барикада – ка “градском планирању”

0

Каква је реална ситуација по питању реализације априлских споразума између Београда и Приштине? Иако је ова тема свих протеклих недеља активно присутна у вестима локалних и светских медија, веома је тешко одговорити на ово питање. Дијапазон оцена је дијаметрално супротан – од констатовања “ћорсокака”, до узвишених разматрања о четири закона, која ће, као бајаги, “крунисати споразум Дачић-Тачи”.

САД у страху: Кинеске подморнице патролирају Пацификом!

0

Кина ће од 2014. увести у употребу нову генерацију нуклеарних стратешких подморница и започети патролирање Пацификом.

Маестрална Воша у четвртом колу! (Видео – сви голови)

0

Фудбалери Војводине пласирали су се у четврто коло квалификација за Лигу Европе, пошто су после феноменалне партије савладали Бурсаспор у Турској – 3:0(2:0).

Путин не дозвољава да се хомосексуалност претвори у религију

0

Одавно се нисам овако насмејао. Содомити су пали на Путинову доскочицу и сад нехотице раде за добро наше земље.

Михаил Хазин: Запад је данас у ситуацији у којој је био СССР крајем 70-их година

0

Већ сам више пута писао о томе како је почетком 60-их у СССР-у почела криза ефикасности капитала и хтео бих да о томе кажем нешто подробније.

Румуни месечно заврше до десет православних цркава

0

Румунија доживљава бум изградње цркава, при чему се месечно заврши до десет нових богомоља, док огромна катедрална црква у Букурешту полако добија обрисе.

Генерал Ивашов: Све што Сноуден зна он ће да исприча

0

„ЗАТВОРЕНИК из Шереметјева“ Едвард Сноуден прешао је руску државну границу. Ево шта о могућим последицама давања азила бившем сараднику CIA говори војни експерт, председник московске Академије за геополитичке проблеме, генерал-пуковник Леонид Ивашов.

Србију очекује веома опасно невреме

0

На страницама европског Метеоаларма Србија, Хрватска, Словенија и Мађарска су означене црвеном бојом која значи изузетно опасно време. За наш регион најваљена је могућа велика штета! Ипак, метеоролози из нашег Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ) тврде за ало.рс да нас за викенд не очекује велико невреме већ да смо у црвеном само због великих врућина.

Слободан Кокан Поповић: Евроазија за почетнике

0

Азија је сасвим несумњиво задужила цело човечанство. Старо-кинеска мудрост и духовност у виду четири религије са Индијског потконтинента само су део непрекидног врела којег волимо да зовемо „Древни Исток“. И само хришћанство је несумњиво један деликатан, трансцендентални додир Истока са већ рационалном цивилизацијом коју нам је завештала Антика. Као уосталом и Византија сама. Са хришћанством су Мистерије Истока и све тајне повезаности свега у васиони по први пут у историји изразиле жељу да заживе у универзалном, обичном овоземаљском човеку.(1)

Јуриј Кофнер: Ја сам Немац – Васпитавам се да будем Рус

0

Руски Немац. Убеђени евроазијац. Рођен у Минхену 1988-ме. Завршио „Klostergymnasium Schaftlarn“ у Баварској и „Clifton College“ у Енглеској. Преселио се у Русију 2006-те. Дипломирао на МГИМО МИД РФ где је основао и стао на чело Евроазијског дебатног клуба. Лидер евроазијског омладинског покрета „Млада Евроазија“ и руководилац Центра за евроазијско-европску сарадњу при Институту ЕврАзЭС. Експерт ИНИОН РАН. Област интересовања: философија евроазијства, евроазијске интеграције, проблеми друштвено-економске модернизације, пројекат „Велика Европа“.