Прочитај ми чланак

ЖИЛЕ ЉУДИНА: Повређени голман Новог Пазара тражи да се Сикимићу укине суспензија

0

Голман Новог Пазара, Младен Живковић који је у дуелу са Предрагом Сикимићем извукао дебљи крај и завршио у болници, затражио је да се нападачу Црвене звезде укине казна.

ј

Голман Новог Пазара, Младен Живковић који је у дуелу са Предрагом Сикимићем извукао дебљи крај и завршио у болници, затражио је да се нападачу Црвене звезде укине казна.

Наиме, Синдикат професионалних фудбалера „Независност“ на свом званичном фејсбук профилу објавио је статус следеће садржине:

„Јавио нам се повређени голман Новог Пазара Младен Живковић и питао да ли може да напише изјаву Комисији за Жалбе ФСС на одлуку о казни Предрага Сикимића и затражи као оштећени да се Предрагу Сикимићу укине казна о суспензији.. Шта рећи после овога него да смо поносни што имамо таквог човека за члана.. Ово је вероватно јединствен случај у нашем фудбалу да оштећени брани окривљеног… Наклон до пода.. Без речи смо остали иако знамо да је Жиле људина..“, пише у статусу.

ллл

Подсетимо, Предраг Сикимић је ненамерно у једном дуелу током меча између Новог Пазара и Црвене звезде повредио Младена Живковића кога су лекарске екипе хитно транспортовале у локалну болницу, након чега је хитно пребачен у Клинички центар у Београду.

Дан после стравичног дуела, Сикимић је посетио повређеног голмана, иначе великог пријатеља и некадашњег саиграча из Смедерева.

Фудбалер Црвене звезде Предраг Сикимић суспендован је на три месеца.

Према речима физиотерапеута фудбалског клуба Нови Пазар Јасмина Џоговића, операција Живковића обављена је у Београду, а трајала је 4 сата и доктори су задовољни како је протекла.

Још увек није саопштено колико ће Живковић одсуствовати са терена.