Прочитај ми чланак

ЗИДАН: Није нормално што је Реал трећи пут узастопно у финалу Лиге шампиона

0

Још ништа нисмо освојили, у финалу смо и то је све. Овај клуб има велику историју, а ми пишемо још нове. Реал никад не одустаје - рекао је тренер "краљевског клуба"

Тренер фудбалера Реал Мадрида Зинедин Зидан изјавио је да „није нормално“ то што ће његов клуб трећи пут узастопно играти финале Лиге шампиона.

фото: AP Photo/Francisco Seco

– Још ништа нисмо освојили, у финалу смо и то је све. Није нормално три пута заредом играти финале Лиге шампиона, али када смо ту, покушаћемо да победимо. Овај клуб има велику историју, а ми пишемо још нове. Реал никад не одустаје – рекао је Зидан шпанским медијима.

Зидан је претходне две сезоне водио Реал до два везана трофеја Лиге шампиона. Ове ће имати шансу и за трећи, пошто је елиминисао Бајерн Минхен после победе 2:1 у Немачкој и резултата 2:2 у Шпанији у уторак.

– Урадићемо све да одбранимо трофеј – истакао је Зидан и додао да се одлично осећа због оствареног до сада у Лиги шампиона.

Француски тренер је навео да пут до финала није био лак.

Капитен Реал Мадрида Серхио Рамос рекао је да жели нови трофеј у том такмичењу.

– Поново смо у финалу и идемо да одбранимо трофеј. Бајерн је одличан тим који је показивао да је тежак противник годинама. Није нам било лако, али смо били бољи. Верујем у трофеј и спремамо се за финале – рекао је Рамос.

Противник Реал Мадриду у финалу Лиге шампиона биће победник дуела између Роме и Ливерпула.