Прочитај ми чланак

ОГЛАСИО СЕ ЗИДАН: Француз ОТКРИО где ће Јовић играти у наставку сезоне!

0

Нису успели фудбалери Реала да савладају Атлетик у мечу 18. кола Ла лиге, гости из Билбаа сачували су мрежу на "Бернабеу" због чега ће Мадриђани Нову годину сачекати са два бода мање од великог ривала Барселоне, која зимује на трону.

Био је то чак седми реми Краљевића, али управу и тренера Зидана више од лошег резултата забринула је ефикасност која се видела и у овом дуелу. Једну од најбољих прилика имао је и српски нападач Лука Јовић, чији је ударац у финишу зауставила статива.

Лука Јовић фото: АП

Зато је Француз на клупи Реала током конференције после меча, добио занимљиво питање о нападачима, да ли ће се нешто мењати током јануарског прелазног рока?

– Није у питању лоша срећа или мањак самопоуздања. Створили смо толико шанси, али није ушло. Наставићемо, на крају ће једном лопта ући у гол. Сада не улази, али не смемо да се предајемо. Морамо да размишљамо на начин да је ово била добра година. Завршетак није баш најбољи, али гледамо унапред и једва чекамо почетак 2020. године. Мислим да недостатак голова није проблем, али свако има своје мишљење. Ми смо мирни. Оно што смо радили у последњих четири или пет месеци било је добро – рекао је Зидан.

Шпански медији непрестано „нападају“ Луку Јовића, али по речима прослављеног фудбалера, бивши играч Црвене звезде и Бенфике не мора да брине за свој статус у Реалу.

– Апсолутно не иде, мислим да не требамо да потпишемо нападача – истакао је Зинедин Зидан.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!