Прочитај ми чланак

Зидан издржао притисак, Бејл одлази?

0

Изгледа да је Француз отпоран на бочне ударе, па се сада чини да је Велшанин одиграо своје у Реалу. Наравно, све зависи од Кардифа.

Гарет Бејл је спреман, притисак на Зидана расте да Велшанин почне финале.

Не, унутар тима, ту баш овај фудбалер нема велико упориште, већ од стране људи из клуба који би својевремено најскупљег на свету да виде на терену у Кардифу.

Али, изгледа да Зизу не жели да мења тим коме иде, наиме, са Иском у везном реду, Реал делује боље него у 4-3-3 формација, четвртфинале и полуфиналне Лиге шампиона то показују.

Како сада ствари стоје, у Кардифу ће Бејл бити на клупи што је можда кап која ће прелити чашу.

Наравно, ако Реал победи, сви ће хвалити ту одлуку Зидана, у супротном биће разапет.

Шпански медији тврде да би Велшанин могао да затражи трансфер, Јунајтед већ има спремну понуду за Бејла, али је питање како ће Флорентино Перез реаговати. Његова жеља да изврши транзицију унутар тима од Роналда ка Бејлу као новом вођи је пропала, Велшанин нема те лидерске квалитете, нити је заинтересован за тако нешто.

Углавном је дистанциран у односу на већину играча, и иако тврди да му је сјајно у Мадриду, прича се да никада није постао део свлачионице, већ се држи по страни.

Кардиф где је посебно мотивисан да игра од почетка пред својим Велшанима је прекретница, али како рекосмо Зидан одолева притисцима и готово је сигурно да ће Бејл финале почети на клупи.