Прочитај ми чланак

ЗА ЊИХ НЕМА ПАРА! Путују лоу кост компанијом, а сви од ватерполиста траже злато!

0

Ватерполисти Србије никада нису разочарали своју земљу, али ни то није довољно да им се коначно омогуће прави услови.

 

Business class!!! Thanks…

Фотографија корисника Zivko Gocic (@zikica3) дана

’Делфини’ се враћају са медаљом готово са сваког такмичења у овом веку и сада сви од њих очекују да узму злато на Олимпијским играма у Рију.

Међутим, упркос томе, у прошлости су имали великих проблема са условима – неретко је вода у базену била хладна (као недавно у Смедереву када је меч са Мађарском пребачен у Београд), али су сада доживели нову непријатност.

Пре два дана кренули су пут Рија и то авионом лоу кост компаније, о чему се изјаснио Филип Филиповић у Олимпијском дневнику на свом сајту.

„Завршило се и ово путовање за Монтевидео, у овом случају за Рио. Преживели смо 33 сата пута. Немам коментар на наш одлазак лоу кост компанијом до Дубаија и после 14 сати лета, али је битно да смо стигли“, написао је Филиповић.

Подсетимо, ватерполисти су 2014. године освојили злато на Европском првенству у Будимпешти и морали су да се враћају аутобусом за Београд, а није им страно ни то да сами морају да скупе новац за путовања на велика такмичење.

Најбољи играч света за 2014. годину поделио је утиске о Олимпијском селу.

„Село изгледа импозантно, са неким ситним пропустима које ћу врло брзо заборавити када почне такмичење. Упознао сам се са остатком олимпијског тима, дошли смо са кошаркашицама, а сигурно је да ће дружење бити све интензивније како се буде повећавала наша делегација. У понедељак смо одрадили први тренинг и видели такмичарски базен. Искрено, једва чекам да крене и, без обзира колико год имали организован дан, мислим да нам се све своди на тренинге и да смо сав фокус усмерили ка томе“, додао је Филиповић.