Прочитај ми чланак

ВЕЋ ЈЕ ЗАЛУДЕО АМЕРЕ Кевин Дурант: Тео је извео најбоље додавање које сам видео

0

Милош Теодосић је мајстор кошарке, то никада није било спорно. Довољно је да једном играте против њега и сигурно нећете заборавити магију капитена “орлова”. Због повреде листа неће играти на Европском првенству, а ове сезоне очекује га доказивање у НБА лиги. Није тајна, већ га знају и највеће звезде светске кошарке. Међу њима је и Кевин Дурант.

Ас Голден Стејта и шампион најјаче лиге света није крио одушевљење. Пре неколико месеци је хвалио Јокића, а сада је комплименте упутио и Теодосићу.

 

– Не могу да дочекам да га видим како игра. Он је прошлог лета извео најбоље додавање које сам видео у свом животу. Били смо у фазону “Ау, да ли сте видели ово?”. Трчао је ка основној линији и додао иза главе, поред двојице и нашао саиграча самог на линији за три поена – са својом десном руком. Изгубио сам се помало. Вртео сам се у круг. То је најбољи пас који сам видео икада – од било кога. Најбољи који сам видео. Тако сам узбуђен што ћу га видети како игра – рекао је Дурант.

Теово додавање у Рију заиста је једно од најбољих које је свет кошарке видео. Колико ће само недостајати “орловима” на Европском првенству.