Прочитај ми чланак

Скандалозне увреде Теовог брата и познатог доктора на рачун Пешића (ВИДЕО)

0

Скандалозан снимак запалио је друштвене мреже.

У главним улогама нашли су се Јован Теодосић, брат прослављеног репрезентативца Милоша Теодосића, и бивши власник Металца доктор Бошко Ђукановић.

На једној приватној прослави Теодосић и Ђукановић уживали су уз песму у којој је простачки извређан селектор наше репрезентације Светислав Пешић.

Наиме, певач је за њихову душу отпевао „нумеру“ која је згрозила читаву Србију:

„Светиславе, Светиславе, дођи нам до клупе. Да ти доктор и професор ставе га у д*пе, Да ти доктор и професор ставе га у д*пе. Сад у гробу, сад у гробу, преврће се Дуда. Светиславе, селекторе, полижеш нам м*уда“.

Теодосићев брат и доктор Ђукановић очито су још увек бесни на селектора Пешића јер је одлучио да са списка репрезентације прецрта бившег капитена.

Подсетимо, селектор Пешић само је пет дана након старта припрема одлучио да склони из тима Теодосића.

Пешић је тврдио да није било никаквих инцидената и кршења дисциплине и да је тешку одлуку донео искључиво из кошаркашких разлога.

„Рекао сам му да се окрећем играчима за које мислим да могу више да дају. Било је размишљање да он остане у екипи и буде „бек-ап“ играч, са клупе… Он то никада није био у каријери. А, искрено сам и њему рекао да имам бољих играча за то у екипи. Тим није само скуп најбољих играча, нити најквалитетнијих појединаца. То је одлука која је направљена. Он се захвалио и ја сам се захвалио. И то је то“, рекао је недавно Пешић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!