• Почетна
  • СПОРТ
  • Станковић: Враћам се у репрезентацију ако ме Михајловић позове!
Прочитај ми чланак

Станковић: Враћам се у репрезентацију ако ме Михајловић позове!

0

Фудбалер миланског Интера, доскорашњи капитен репрезентације Србије Дејан Станковић, рекао је да би се вратио у национални тим уколико би уследио позив селектора Синише Михајловића.

Станковић је одиграо 102 утакмице у дресу државне репрезентације, од које се опростио прошле јесени након пораза од Словеније, у квалификацијама за првенство Европе 2012.

„Синиша и ја смо у сталном контакту, причамо о разним стварима. Уколико би проценио да сам потребан репрезентацији Србије, ставио бих му се на располагање.Михајловић ради добар посао са репрезентацијом, убацио је гомилу талентованих клинаца и желим му све најбоље“, изјавио је Станковић за клупски ТВ канал.

Искусни играч средине терена још се опоравља од двоструке операције Ахилове тетиве и ове сезоне није одиграо ниједну утакмицу за Интер.

„Не могу да дочекам да се вратим на терен. Тешко је посматрати све са стране, једноставно није лако прихватити да си далеко од акције. Ипак, једино о чему тренутно размишљам је да се потпуно опоравим“, рекао је Станковић, наводећи да ће и после завршетка каријере остати у фудбалу.

„Још сам гладан фудбала, али и након пензионисања видим себе у фудбалу. Већ сам много пута рекао да је моја породица овде, да бих волео да останем у клубу и да ћу увек бити на располагању Интеру”, закључио је Станковић.

 

(Танјуг)