Прочитај ми чланак

РОНАЛДО ДОБИЈА САИГРАЧА ИЗ СРБИЈЕ: Реал за Сергеја даје 80 милиона €

0

Невероватне вести стижу из Италије, Реал из Мадрида спреман је да плати чак 80 милиона евра Лацију за Сергеја Милинковић-Савића.

Краљевски клуб показао је интересовање за младог Србина, а председник Флорентино Перез спреман је да пошаље своје емисаре у Рим на састанак с Клаудијом Лотитом, првим човеком „лацијала“.

epa05888513 SS Lazio's Sergej Milinkovic-Savic celebrates after scoring the 0-1 goal during the Coppa Italia semi final second leg soccer match between AS roma and SS Lazio at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 04 April 2017. EPA/ALESSANDRO DI MEO

Долазак у главни град Италије најавио је и Сергејев агент Матеја Кежман, пишу италијански медији.

Сергеј Милинковић-Савић (22) има уговор с Лацијом до лета 2022. године, а њега су током прошле сезоне пратили Јувентус, Челси, Ливерпул и Манчестер јунајтед. Све понуде, које су ишле и преко 30 милиона евра, челници Лација су глатко одбили.

Уколико Реал из Мадрида плати за Сергеја Милинковић-Савића 70 или 80 милиона евра, он ће постати убедљиво најскупљи српских фудбалер у историји.

Тренутно тај епитет носи Немања Матић, кога је Манчестер јунајтед овог лета Челсију платио 45 милиона евра, а одмах до њега је Никола Максимовић, који је прошлог лета прешао из Торина у Наполи за 29 милиона евра.