Прочитај ми чланак

ПРОБЛЕМ ЗА ЗВЕЗДУ: Европски гигант се намерачио на Милера!

0
ФОТО:  euroleague.net

ФОТО: euroleague.net

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком имаће озбиљних проблема да задржи Квинсија Милера у својим редовима пошто шестоструки шампион Европе планира да крене у напад на Aмериканца по завршетку текуће сезоне.

Aктуелни шампион Србије обезбедио је пласман у четвртфинале Евролиге чиме је остварио највећи успех у клупској историји, а један од најзаслужнијих за Звездине евролигашке успехе био је Aмериканац Квинси Милер.

Бивши кошаркаш Денвер Нагетса, Сакрамента и Детроита стигао је у Црвену звезду Телеком након повреде Луке Митровића али је, као и сваки странац, са црвено-белима договорио краткорочни уговор.

Чињеница је да ће Квинси Милер на крају сезоне имати одрешене руке у избору нове средине и све су прилике да ће напустити Црвену звезду Телеком јер је већ сада извесно да ће имати уносне понуде неких од најквалитетнијих клубова у Европи.

Израелски новинар Дејвид Пик пренео је вечерас на свом „Твитер“ налогу да Макаби из Тел Aвива жели Квинсија Милера у својим редовима, те да ће кренути у напад на Aмериканца чим му истекне уговор са шампионом Србије!

Овакве вести не треба да представљају никакво изненађење за навијаче Црвене звезде Телеком јер Милер квалитетом одскаче у Европи и јасно је да финансијски моћнији клубови могу да му понуде бољи уговор од црвено-белих.

Макаби из Тел Aвива није имао успешну сезону пошто је елиминисан у првој фази Евролиге због чега „Понос Израела“ жели да оформи екипу која ће у наредној сезони кренути у борбу за европски трофеј.

Извор: Спортске.нет