Прочитај ми чланак

Виктор Савић брутално искрен о Николи Јокићу: То ми је стварно трагично

0

Глумац Виктор Савић гостовао је у емисији Спортлајт на телевизији Спорт клуб и том приликом се дотакао Николе Јокића, кошаркаша Денвера, који је, да подсетимо, протеклог лета прескочио репрезентативне обавезе, те није играо на Мундобаскету.

– Свако нека се изјашњава о ономе што воли.. Имам само проблем са Јокићевим заузимањем за било шта. Пре свега, човек не игра за репрезентацију, није као да је нешто луд за Србијом колико ми се чини. А ти сад не живиш овде и заузимаш став по питању нечега… То ми је онако мало чудно – почео је глумац Виктор Савић.

Потом се надовезао на још једну ствар која му смета око Николе Јокића.

– Да не причам о његовом појављивању у рекламама за кладионице. То ми је стварно трагично… Стварно не знам шта да кажем. Драг ми је његов успех, али ако је тебе баш брига за мене, у смислу играња за репрезентацију, на том нивоу, док не играш за репрезентацију, ни мене не занимају твоји успеси – истакао је глумац и закључио:

– Немам ја ништа против њега, нити мислим било шта лоше о њему, али не могу да срчано приступам његовим успесима, ако он кад дође тренутак да одбрани боје своје земље, каже „ма…“.