Прочитај ми чланак

ПАРТИЗАН СЕ ПОЈАЧАВА: За један дан потписала два искусна играча

0
Бојан Шаранов

Бојан Шаранов

Последњег дана текуће седмице спортски директор фудбалског клуба Партизан Ивица Илијев успео је да финализира трансфере двојице играча који ће у Хумској појачати конкуренцију у дефанзиви.

Током поподнева је из више извора потврђено да су се Партизан и Вождовац договорили и да ће досадашњи штопер „Змајева“ Марко Јовановић каријеру наставити у клубу у којем је остварио највеће успехе у каријери.

Да ће црно-бели наставити да се појачавају рапидном брзином сведочи изјава Ивице Илијева који је током поподнева обелоданио да уз Марка Јовановића у Хумску стиже и нови голман.

Како смо најавили током недеље, нови голман фудбалског клуба Партизан биће 28-годишњи Бојан Шаранов, некадашњи чувар мреже ОФК Београда, Макабија из Хаифе и Ерготелиса!

„Шаранов је мој избор. Сматрам да је у најбољим годинама за голмана и да квалитетом и искуством може да буде значајан део новог Партизана, који правимо“ рекао је за „моззартспорт“ спортски директор Партизана Ивица Илијев.

На тај начин црно-бели су у једном дану комплетирали трансфере двојице играча који би требало да допринесу побољшању квалитета у дефанзиви која је током јесењег дела сезоне била највећи проблем Партизана.

Бојан Шаранов је каријеру почео у ОФК Београду, као позајмљен играч наступао је за шабачку Мачву и Бежанију, а највећи успех у каријери остварио је у Макабију из Хаифе са којим је играо Лигу шампиона и Лигу Европе.

Извор: sportske