Прочитај ми чланак

(ВИДЕО) Снимак скандалозне туче Нанелија и Лазаревића, скочили да их раздвајају!

0

Кошаркаш Партизана Џејмс Нанели песницом је ударио играча Црвене звезде Стефана Лазаревића, а појавио се и снимак из ходника Арене, али недостаје почетак.

Све се догодило око 11 часова када су се екипе размењивале током шутерских тренинга у београдској Арени.

Стефан Лазаревић је први пришао Џејмсу Нанелију како би га упитао због чега га је Американац хватао за врат током другог меча, а затим кренуо на њега, након чега га је Нанели ударио у главу.

Недуго по скандалозним сценама у Арени, на друштвеним мрежама појавио се и снимак туче Нанелија и Лазаревића, али се види да на снимку фали почетак сукоба. Потом се види како их Џејлин Смит раздваја, убрзо и сви остали кошаркаши Партизана и Црвене звезде смирују тензије.

Полиција је била на терену, узимала изјаве и извршила увиђај због сукоба вечитих ривала.

Тензије су порасле после прва два меча и са терена прешле су и ван њега. Трећи меч финала АБА лиге је на програму од 20.30, а Звезда има предност од 2-0 у серији.

„Очекујемо и хитну реакцију АБА лиге на инцидент који је незабележен у историји ове лиге и са оваквим последицама. КК Црвена звезда упозоравао је на детаље са претходних утакмица који нису санкционисани од стране судија током мечева, али и дисциплинских органа лиге накнадно, а један од тих детаља је ударање и дављење Џејмса Нанелија на утакмици број 2 управо на нашем играчу Стефану Лазаревићу.

Овај напад превазилазе све границе спорта и нормалног, и очекујемо хитне реакције свих одговорних!

КК Црвена звезда је хитно већ поднео дисциплинску пријаву надлежним органима АБА лиге, спортскомд директору Милији Војиновићу, као и дисциплинском судији и осталим органима лиге!

Очекујемо да играч КК Партизан Џејмс Нанели буде дисквалификован и привремено удаљен из такмичења. У супротном та утакмица не може и неће бити регуларна, и не може се осигурати безбедност у утакмици и свих актера исте од тежих инцидената“, поручили су црвено-бели.