Прочитај ми чланак

Партизан: Пет играча се враћа у Београд!

0
FK Partizan4743(Спортал.рс)
Од извештача са Похорја
– Пред пут у Варшаву тренер Партизана Вук Рашовић је одлучио да скрати списак играча који ће путовати на турнир у Пољској.

Уместо са екипом, Бранко Пауљевић, Стефан Шћеповић, Никола Трујић, Филип Кнежевић и Душан Мартиновић ће пут Београда где ће инвидуално тренирати до повратка екипе. У случају понуде која задовољава црно-беле и четворицу играча који су под уговором (Кнежевић, Пауљевић, С. Шћеповић и Трујић), они могу да промене средину.

Мартиновић је био на проби из чачанског Борца, али ће одлука о њему бити донета по повратку у Београд. То што не путује у Варшаву наговештава да вероватно није прошао пробу, али је потребно ипак сачекати званичну потврду из Партизана.

У Пољску путују 22 играча плус три голмана: Саша Илић, Никола Нинковић, Никола Гулан, Дејан Бабић, Немања Којић, Предраг Лука, Војислав Станковић, Филип Малбашић, Милош Остојић, Никола Петровић, Живко Живковић, Марко Живковић, Данило Пантић, Андрија Живковић, Саша Ивковић, Немања Петровић, Саша Марковић, Марко Шћеповић, Милош Јојић, Владимир Волков, Иван Иванов, Дарко Брашанац, Никола Аксентијевић, Александар Митровић и Милан Лукач.