Прочитај ми чланак

Срби на ОИ: Распоред такмичења српских спортиста за 4.август

0

Дан VIII: Стрељаштво, ватерполо…
Србија ће осмог дана на Олимпијским играма у Лондону имати представнике у шест спортова – стрељаштву, ватерполу, веслању, рукомету, атлетици и одбојци.

Прве ће на борилишта репрезентативке у стрељаштву Андреа Арсовић и Ивана Максимовић, које од 10h пуцају у квалификацијама у дисциплини малокалибарска пушка тростав.

Четверац Србије без кормилара у саставу Милош Васић, Горан Јагар, Миљан Вуковић и Радоје Дјерић од 11:30 веслају у Б финалу.

Једну од кључних утакмица за пласман у четвртфинале олимпијског турнира играју рукометаши, који се од 12.15 часова састају са репрезентацијом Јужне Кореје у четвртом колу Б групе.

Уколико желе да продју медју осам најбољих, изабраници Веселина Вуковића мораће да победе сутрашњег противника, али и два дана касније селекцију Мађарске.

Српски атлетичар Предраг Филиповић у 18 сати почиње такмичење у брзом ходању, а два сата касније Емир Бекрић наступа у полуфиналној трци на 400 метара с препонама.

Ватерполисти од 20.40 играју против селекције САД у четвртом колу Б групе.

Последњи на терен излазе одбојкаши, који од 23 сата по нашем времену играју против селекције Бразила у четвртом колу Б групе.