Прочитај ми чланак

Разводи се Ивана Вулета, враћа презиме Шпановић?

0

Наша атлетичарка Ивана Вулета (пре удаје Шпановић) разводи се од дугогодишњег емотивног партнера, фитнес инструктора Марка Вулете, за ког се удала пре око две године.

Ивана је на друштвеним мрежама вратила већ своје девојачко презиме Шпановић, а њихове скорашње заједничке фотографије са егзотичних дестинација су обрисане са њихових профила на друштвеним мрежама.

Вест је изненадила многе, јер су све време истицали колико се воле и поштују. Иако се прославила у свету атлетике са презименом Шпановић, од тренутка удаје је инсистирала да сви медији уз њено име искључиво користе презиме Вулета.

Најбоља српска атлетичарка је у септембру 2021. године стала на „луди камен“ и удала се за дугогодишњег партнера Марка Вулету. Венчање је било на отвореном, на ранчу у Умчарима надомак Београда у бајковитом амбијенту.

Можда је развод разлог што се Ивана за ове изборе није политички експонирала као ранијих година када је потписала подршку Александру Вучићу, a 2014. године му је чак и поклонила медаљу са Европског првенства у кросу у Београду, коју су добили најуспешнији учесници.