Прочитај ми чланак

Извршни директор компаније Фајзер се хвали: „Рак је нови Kовид“ док припрема…

0

Генерални директор компаније Фајзер Алберт Бурла похвалио се прошле недеље да је „рак нови Ковид“ од којег велике фармацуетске компаније намеравају да остваре огроман профит, продајом лекова против рака.

„Онкологија, то је наш нови Kовид“, рекао је Бурла током интервјуа за Fox Business. „Урадили смо оно што смо урадили са Kовидом. Веома смо поносни што смо спасили свет, али то је сада иза нас, желимо још једном и мислим да је онкологија наша најбоља шанса да то урадимо.

Водитељ Fox Business-а је питао како ће Fajзер победити у онкологији, на шта је Бурла рекао да ће лекови његове компаније значајно повећати стопу преживљавања пацијената са раком.

Infowars.com извештава: Иронија се не губи на информисаном гледаоцу, јер је објављено да вакцинација против Kовида, где је Fajзер главни међу произвођачима, изазива рак.

Док је индиковано да вакцина против Kовида изазива рак, недавни притисак на узимање лекова за транс децу је још један могући извор нових купаца, пошто је документовано да трансродни лекови такође изазивају рак.

Изјаве генералног директора само служе да потврде проблем, реакцију, пословну тактику компаније, јер је месецима уназад објављено да је фирма уложила велика средства у лекове против рака.