Прочитај ми чланак

Милановић: Ко не верује у победу нека не иде у Казањ

0

jagodina-rubin

(Пресс)

Председник фудбалског клуба Јагодина Горан Милановић рекао је да играчи који не верују у победу у реваншу против Рубина не треба ни да путују у Казањ.

– Договорио сам се са тренером Младеном Додићем и играчима да свако ко имало сумња у успех у Казању, буде прецртан са списка путника у Русију – рекао је Милановић новинарима.

Председник Јагодине је истакао да онај ко не верује у победу против било ког противника „не може бити са њим у тиму“.

– То важи и за моје сараднике из управе клуба и из администрације – поручио је Милановић.

Анализирајући први меч у Јагодини, којег је руски представник добио резултатом 3:2, Милановић је навео да је домаћин у другом полувремену „показао колико може и како уствари треба да се игра против ривала као што је Рубин“.

– Зато ћемо реванш у Казању морати да одиграмо као друго полувреме у Јагодини. Уколико изгубимо, тек онда можемо да кажемо – у реду, бољи су, а ако победимо треба прво себи да потврдимо да ми то можемо – казао је Милановић.

Фудбалери Јагодине за Казањ крећу у уторак и имаће два дана за аклиматизацију пред утакмицу, а тренер Додић моћи ће да рачуна на све играче, укључујући и Филипа Арсенијевића који се опоравио од повреде.

Реванш меч другог кола квалификација за Лигу Европе између Рубина и Јагодине на програму је 25. јула у Казању од 18 сати.