Прочитај ми чланак

Марковић је у ствари Челзијев!?

0

Lazar markovic(Спортске нет)

Талентовани фудбалер се сели у Бенфику, ипак не као фудбалер Партизана, већ као фудбалер Челсија који Маркеца у Португал шаље на позајмицу!?

Као што је већ познато, Лазар Марковић се од јуче налази у Лисабону где где је обавио лекарске прегледе, а онда и потписао уговор на, како се наводи, пет година.

Ипак, ‘Спортски Журнал’ данас преноси изјаву првог човека Партизана, Драгана Ђурића, који је открио занимљиву информацију везану за трансфер талентованог играча, информација која није у складу са оном коју преносе португалски медији.

Наиме, добро је познато да је Марковић још прошле године продат менаџерској агенцији Пини Захавија за седам милиона евра, те да је боравио у Лондону где је обишао ‘Стамфорд Бриџ’ и дружио се са Марином и Ивановићем.

Иако је тада Ђурић негирао да је постигнут договор са Челсијем, очито да је то био део медијске кампање.

Јер, Ђурић је у изјави ‘Журналу’ открио да Марковић у Бенфику иде као Челсијев играч!
„Челси хоће да позајми Марковића Бенфики на две године, и искрено, ја се молим да се договоре да Лазар остане бар још шест месеци у Партизану.“, рекао је Ђурић.

Иначе, Марковић ће наредне године у екипи Челсија имати велико друштво у виду знатног броја српских играча.

Дрес Бенфике ће у наредној сезони носити Филип Ђуричић, Миралем Сулејмани, Стефан Митровић, Урош Матић, брат Немање Матића који би могао овог лета да напусти португалски тим и оде управо у Челси, клуб за који (ни)је наступао пре неколико година.