Прочитај ми чланак

КОРОНА ЛУДИЛО Атлетико обуставио рад, Торино у изолацији

0

Коронавирус се корак по корак враћа међу спортисте, Атлетико Мадрид поново је морао да прекине са тренинзима, док је Торино послао цео тим у самоизолацију.

Тренер Атлетика Дијего Симеоне, који је и сам прележао цовид 19, прекинуо је јутрошњи тренинг јер је неколико ПЦР тестова било сумњиво, преноси „Марка“. Неки фудбалери су опет били „на граници“, да ли су носиоци цовид-19 или имају само антитела тек треба да се утврди. Симеоне није хтео да ризикује па је обуставио рад док се ситуација не расчисти јер „Ванду Метроплитано“ не напушта корона већ два месеца. Прво је Лоди био позитиван, затим Кореја и Врсаљко, па Коста и Аријас.

Dijego Kosta (Atletiko M) takođe je imao koronavirus FOTO: Starsport

Италијански Торино објавио је данас да ће цела екипа бити у самоизолацији пошто је један њен члан позитиван на корона вирус. Протокол налаже да цео тим мора у карантин и током наредних дана ће се урадити више тестова да би се проверило да ли се проширила зараза корона вирусом. Један члан стручног штаба Торина био је позитиван 9. септембра због чега је цео тим морао да откаже припремне утакмице за нову сезону. Наредни дуел Торино би требало да игра у суботу против Аталанте, али је сада његово одигравање под знаком питања.

Није ово добар знак кад се зна да Европа тек очекује нови удар пандемије коронавируса у зимском периоду.