Прочитај ми чланак

Какве провокације чекају „Орлове“ у Албанији?

0

albanija-srbija-zastava

Тачно месец дана остало је до утакмице између Албаније и Србије у квалификацијама за Европско првенство, а већ сада постоје најаве да ће наш национални тим бити изложен бројним провокацијама.

После синоћњих исхода мечева у квалификацијама за Европско првенство, постало је јасно да ће за Албанце меч са Србијом бити од огромне важности, како би остварили историјски успех и пласирали се на Европско првенство.

Пораз од Португала их је удаљио од остварења тог циља, али би победом над Србијом виза за ЕУРО 2016 Албанцима била на дохват руке.

То је разлог више да Албанци учине све како би савладали српске „Орлове“, а то „све“ подразумева и бројне провокације које спремају нашим играчима и представницима Савеза.

“Ало“ је дошао до неких сазнања на ту тему, по којима бисмо могли да очекујемо још један дрон током меча, а њихов „херој“ који је управљао том направом у Београду и са којим су се пред меч са Данцима фотографисали албански репрезентативци, наводно ће бити „почасни гост“ у ложи, тик уз делегацију која буде представљала Србију.

Такође, спекулише се и да би уместо „Боже правде“ могла да се „грешком“ интонира нека друга химна, све у циљу да се наш национални тим што више испровоцира и понизи.

На „Орловима“ је да све те провокације стоички поднесу, да им све то буде само додатни мотив да на терену задају тежак ударац Албанцима и покваре им очекивано славље.

Извор: Ало