Прочитај ми чланак

Како су хрватски медији видели тријумф Звезде у Загребу?

0

555016_-k9s1135_f

Црвена звезда се тријумфом против Цедевите у загребачком „Дому спортова“ пласирала у финале АБА лиге и осигурала учешће у Евролиги и наредне сезоне. Хрватски медији нису много „таласали“. У извештају меча наводи се слаба игра чете Вељка Мршића, а у насловима се потенцира да је хрватски шампион остао без најјачег клупског такмичења.

„Ни жестока подршка није помогла: Звезда искористила тешке Цедевитине слабости и одјурила у српско финале“, наслов је на порталу јутарњи.хр.

– Није то било право издање кошаркашка Цедевите који су у првом полувремену већину времена водили. Али, крајем треће четвртине Звезда је преокренула и задржала предност до краја утакмице.

„Звезда славила у Загребу, Цедевита без финала и Евролиге“, наслов је на порталу индеx.хр.

– Кошаркаши Цедевите остали су без финала регионалне АБА лиге поразом у Загребу од Црвене звезде. Не само да је Цедевита остала без шансе за се бори за трофеј регионалног првака већ и без прилике за наступ у Евролиги следеће сезоне.

„Ништа од мајсторице: Цедевита изгубила од Звезде у Загребу“, пише 24сата.хр.

– Могао је загребачки састав доћи и до преокрета када је, у последњој четвртини при резултату 63-60 за Звезду, погодио кош из игре и дошао на само пола коша предности. Ипак, Цедевита није успела да се врати.

Вести онлајн