Прочитај ми чланак

ХРВАТСКИ ХУЛИГАНИ НАПАЛИ БИВШЕГ ТРЕНЕРА ПАРТИЗАНА: Једва извукао живу главу у Мостару! (ВИДЕО)

0

Скандал и немиле сцене у Мостару у режији навијача Зрињског! Нападнут је Миодраг Јешић, бивши тренер Партизана, који је недавно преузео Сарајево.

У дербију је након изједначујућег гола Сарајева, део трибине с домаћим навијачима бурно реаговао због радости челних људи Сарајева, који су се налазили у свечаној ложи стадиона Зрињског.

Јешић је пре неколико дана преузео Сарајево, али ће свој нови клуб водити у наредном колу против Витеза, а меч је посматрао из ложе стадиона у Мостару. Зрињски је повео у 60. минуту голом Николића, а онда је два минута касније изједначио Бекић.

Баш тада су челници Сарајева и Јешић вербално нападнути у свечаној ложи од стране навијача Зрињског, којима је засметала прослава гола, а српског стручњака су попрскали соком.

 

Дошло је до немилих сцена, летели су разни предмети ка ложи, а ни гости нису остали дужни на провокације, па је а на крају морала да интервенше полиција, која је спречила већи инцидент.

Управа Сарајева је пре завршетка утакмице напустила ложу, а гости су се пласирали у осмину финала Купа БиХ после бољег извођења пенала.

Извор: Телеграф