Прочитај ми чланак

Хауард се подсмевао Јокићу: Предјело, бифтек вечера, чаша шампањца

0

Двајт Хауард, кошаркаш ЛА Лејкерса, после друге утакмице финала Запада поручио је Денвер Нагетсима да "иду кући".

У колумни Сема Амика, новинара „Атлетика“ који се налази у Орланду, центар Лејкерса се током већег дела меча подсмевао играчима Денвера.

Tanjug/AP

„Након што је Дејвис погодио тројку уз звук сирене, Хауард се драо ‘идете кући’ и то је поновио неколико пута у правцу клупе Нагетсе. То се није свидело Фелипеу Ејхенбергеру, кондиционом тренеру Денвера који је веома близак са Јокићем, који је одговорио Двајту“, наводи Амик у тексту.

Нешто слично је Маркус Морис, играч ЛА Клиперса, упутио Пол Милсепу у петом мечу полуфинала Запада, и знамо како се завршила та серија.

Иначе, Хауард и екипе са клупе ЛА Лејкерса подсмевала се Николи Јокићу у првој четвртини другог меча када је наш кошаркаш чувао Ентонија Дејвиса.

„Када је клупа Лејкерса видела да Јокић чува Дејвиса, Мекги и Хауард су вриштали: ‘предјело, бифтек вечера, филет мињон и кромпирићи, чаша шампањца’, а све алудирајући на то како Јокић нема шансе против Дејвиса, те је то лак ‘ручак’ за играча Лејкерса“, пише новинар „Yахоо спортс“ Крис Хејнс.

Лејкерси се очигледно користе свим стварима, на сваки начин покушавају да провоцирају Јокића и саиграче. Исто то су радили и Клиперси, те нам остаје да видимо да ли ће и исход бити исти.

Лејкерси воде са 2-0 у серији, а трећа утакмица игра се у ноћи између уторка и среде у 03.00.