• Почетна
  • СПОРТ
  • Гробар на Маракани: Нови тренер Звезде навија за Партизан?! (ФОТО)
Прочитај ми чланак

Гробар на Маракани: Нови тренер Звезде навија за Партизан?! (ФОТО)

0

Slavisa-

(Телеграф.рс)
Изјава будућег тренера Црвене звезде Славише Стојановића, од пре пет година, када је истакао да му је омиљени страни клуб Партизан, полако баца сенку пред његово именовање за новог шефа струке на ”Маракани.

Према незваничним информацијама Стојановић је, својевремено, приликом доласка у Домжале, изјавио да је велики навијач Партизана што је управо и била ”чињеница” која га је одвојила од ”Маракане” 2008. године.

Иако се у први мах писало да је из породичних разлога одбио место помоћника Здењека Земана најновије информације бацају у крупан план навијачку припадност бившег селектора Словеније.

Slavisa-Stojanovic-2

Наиме, непосредно пред долазак Стојановића на ”Маракану” пре пет година, присталице ”црвено-белих” су апеловале на управу да је приликом доласка у Домжале 43-годишњи стручњак истакао да му је омиљени страни клуб управо Партизан.

Тада до договора није дошло, али овога пута јесте. Поставља се питање да ли су челници Звезде случајно заборавили ову информацију или једноставно фитиљ приликом тражења новог тренера полако догорева?

Сада су на потезу нови тренер, који ће вероватно ово демантовати речима да су га “лоше интерпретирали новинари”, али и Звездине “Делије”, које ово сигурно неће прихватити са одушевљењем.