• Почетна
  • СПОРТ
  • Господин: Ивановић заштитио Шимунића од линча (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

Господин: Ивановић заштитио Шимунића од линча (ВИДЕО)

0

tt

(Телеграф)

Капитен репрезентације Србије и дефанзивац Челсија успео је да одбрани хрватског штопера од бујице напада због погибљеног старта над Сулејманијем. 

Старт Јосипа Шимунића над Миралемом Сулејманијем десетак минута пре краја меча Србије и Хрватске свакако је спасио ”коцкасте” пораза и не само да је био за црвени картон него и за затвор с обзиром да је штопер Динама ишао директно у српског играча како би га онеспособио.

Шимунић је по заслузио добио црвени картон, а како не би прошао са линчовањем од стране српских фудбалера побринуо се Бане Ивановић (снимак ситуације можете погледати на 1:01 од почетка видео клипа)

Капитен Србије и дефанзивац Челсија врло брзо је загрлио Шимунића и покушао да га одбрани од бујице напада и успео је у томе. Нема сумње леп гест Ивановића који је још једном показао да је велики човек и фудбалер.

Сулејмани је крај меча и пут у аутобус дочекао храмљући на једној нози, а Шимунић се на крају извинио фудбалеру Бенфике.

– Жао ми је ако сам повредио Сулејманија и овом приликом се извињавам – рекао је дефанзивац Хрватске новинарима после меча.