• Почетна
  • СПОРТ
  • ФИФА: Гол Босанца је лепши од бомбе Коларова! Да ли је? (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

ФИФА: Гол Босанца је лепши од бомбе Коларова! Да ли је? (ВИДЕО)

0

Kokorin

(Телеграф)

Александар Коларов задивио је нацију када је са 25 метара послао прави пројектил у мрежу Велса и подсетио на старе дане, ипак, најлепши гол осмог кола дело је Босанца Хајровића

Управо је завршено осмо коло квалификација за светско првенство у фудбалу 2014. године, а ево доказа да бомба српског репрезентативца Александра Коларова није једино што је могло да се види на утакмицама широм Европе.

ФИФА сматра да је историјски гол Изета Хајровића најлепши моменат синоћних квалификација, а колико је одлука челника ФИФА бла тешка просудите сами.

Ударна игла Манчестер јунајтеда и најбољи стрелац енглеске Премијер лиге претходне сезоне, показао је да је спреман за нове фудбалске чаролије након што је спаково два гола у мрежу Андоре за оверу пласмана “Лала” на СП, од чега је први погодак права мајсторија.

Иако утакмица између Велса и Србије није имала такмичарски значај “бомба” Александра Коларова свакако спада у један од најлепших погодака.

Французи су савладали Белорусију у гостима резултатом 4:2, а овосезонски џокер Ситија Самир Насри “опоменуо” је тренера Пелегринија да би могао озбиљније да рачуна на њега у наредним мечевима “грађана”.

Гол који је можда и највише намучио челнике ФИФА при одлуци стиже нам из Санкт Петерсбурга одакле је Русија испратила Израел са три комада у мрежи (3:1). Ова “лепотица” дело је Александра Кокорина нападача Московског Динама.