Прочитај ми чланак

Фенербахче фаворит, предност Звезде растерећеност

0

 

Lazic

У дуелу који нам предстоји, између Фенербахчеа и Црвене звезде, апсолутни фаворит је турски тим али Звезда има својих шанси. Црвено-бели су у великом успону форме, екипа је јача него у претходном дуелу у Београду, а мотив је велики. 

Фенер је један од претендената на Ф4 и титулу освајача Евролиге. На клупи имају доктора кошарке Жељка Обрадовића, а на терену скуп бивших НБА играча и репрезентативаца. Антић, Весели, Богдановић, Диксон… само су нека од имена од којих зазиру и много јачи клубову од Звезде. 

Оно што може бити предност Црвене звезде на вечерашњој утакмици сигурно је растерећност. Иако се црвено-бели нису обезбедили пласман у наредну рунду то могу остварити у следећем колу када на свом терену у Пиониру дочекују Бајерн Минхен. Због чињенице да нико не очекује да вечерас славе то им даје предност. 

Играчи Црвене звезде морају одиграти јаку одбрану као што су играли против Химкија и Реала. Појачани Вилијамсом могу до изненађења али само уз готово прерфектну игру. Игру као против Химкија али овог пута без својих навијача.

Извор: СРБИН.ИНФО / Илија Вуксановић