• Почетна
  • СПОРТ
  • Ђурић: У игри је штопер из великог италијанског клуба
Прочитај ми чланак

Ђурић: У игри је штопер из великог италијанског клуба

0

Djuric91(Спортал.рс)

Питање је дана када ће се Иван Иванов, штопер Партизана, придружити Базелу, јер је против Ширака у првом мечу другог кола квалификација Лиге шампиона јасно поручио црно-белима да и ако га приморају да останеу клубу неће имати много користи од њега.

Шестоструком шампиону Србије време није савезник, па ће у што краћем року морати да пронађе адекватно решење. Председник Партизана Драган Ђурић истиче да је црно-белима поред искусног штопера неопходан и задњи везни играч, а у игри је неколико решења.

– Много је опција. Преговарамо са штопером из Гане, као и дефанзивцем из једног великог италијанског клуба. Пре него што ме питате о коме се ради, да вам кажем да ћемо о конкретним стварима причати тек када преговори буду при крају – рекао је Ђурић .

Медији лицитирају са бројним именим, а међу њима је 35-годишњи Милан Обрадовић, штопер Металиста из Харкова. Има ли истине у томе?

– Чини ми се да Обрадовић има 34 године, али он није у игри. Већ у среду је реванш меч са Шираком. Било је “густо” у Јерменији? – Није ми било лако док сам гледао меч. Не толико због резултата, него због лоше игре.

Да ли сте се прибојавали да би могао да се понови Шамрок? 

– Нисам, верујем у наше момке! Није ми само јасно зашто су тако лоше играли. Никада не бих помислио да ће после одличних партија током пријатељских утакмица да пруже онакву игру против Ширака. Чини ми се да су мало потценили Јермене, да је то главни разлог. Али, и да смо изгубили са 1:0 не бих се плашио за пролазак у наредну рунду. Сигуран сам да ће бити много бољи у реванш мечу, у Хумској, пред нашим навијачима – истакао је први човек Партизана.