• Почетна
  • СПОРТ
  • Дуљај: Сваки прави партизановац би платио да се врати у Хумску, али тек треба…
Прочитај ми чланак

Дуљај: Сваки прави партизановац би платио да се врати у Хумску, али тек треба…

0

duljaj

(mozzartsport.com)
„Почаствован сам и пресрећан што ме се неко сетио у мом Партизану и што сматра да бих могао бити од користи екипи у походу на седму узастопну титулу и Лигу шампиона“, рекао је искусни везиста.

Потенцијална ‘трансфер бомба’ у виду повратка Игора Дуљаја у Хумску, обрадовала је сваког правог навијача Партизана.

Бившем везисти Парног ваљка, који је са екипом Севастопоља ове сезоне обезбедио пласман у Премијер лигу, ускоро истиче уговор у украјинској екипи, што би управа црно-белих могла да искористи.

„У сталном сам контакту са неколико људи из Партизана, а Ади је један од оних с којима редовно комуницирам, с разлогом и без разлога. Последњи пут када смо се чули питао ме је за мој статус у клубу и планове за будућност“, почео је разговор за МОЗЗАРТ Спорт, велики љубимац Гробара Игор Дуљај.

„Рекао сам му да ми за месец дана истиче уговор и да су ми људи из клуба и пре две преостале утакмице понудили нови уговор, али да сам расположен и отворен за причу с Партизаном. Када дођем у Београд и видимо се. У међувремену сам непланирано добио одмор, па ћу се већ овог понедељка или уторка срести са Нађом“.

Није тајна да је Дуљај, који је још синоћ стигао у Београд, први пик новог спортског директора у Хумској.

„Почаствован сам и пресрећан што ме се неко сетио у мом Партизану и што сматра да бих могао бити од користи екипи у походу на седму узастопну титулу и Лигу шампиона“.

Добро је познато и да газда Севастопоља Анександу Красилников неће штедети новчана средстава да задржи главног играча свог тима.

„Сваки прави партизановац, а ја сам одрастао у Хумској, платио би да се врати међу црно-беле. Они који су прошли Партизанову школу, разумеју и знају о чему причам. Претпостављам да се многи питају у каквом сам физичком стању и на ком нивоу играм у овим годинама. Рећићу само да се осећам спремнијим него кад сам одлазио из Партизана, па сам и неколико килограма лакши“, уз осмех је поручио Дуљај.

„Моја форма није спорна, играм у доброј екипи и стандардан сам. Понављам, драго ми је што у Партизану мисле да би добили нешто са мојим знањем и искуством“, закључио је 34-годишњи везиста.