Прочитај ми чланак

Човићев план – Тео у Звезди, а Звезда на Ф4 Евролиге!

0

Председник КК Црвена звезда Телеком Небојша Човић открио је да му је Милош Теодосић обећао да ће заиграти за црвено-беле као и да Звезду види на завршном турниру Евролиге у сезонама које следе.

covic

Први човек КК Црвена звезда Телеком Небојша Човић говорио је за форум Црвена звезда Београд о најзначајнијим темама везаним за актуелна дешавања и будућност регионалног првака. Судбина регионалне лиге налази се под знаком питања због сукоба ФИБА и Евролиге, али Човић не мисли да Звезда треба да брине због тога.

„Потребна нам је АБА лига, али не по сваку цену. Ако успемо да је додатно модернизујемо, онда је то добра ствар, ако не успемо, онда се нећемо такмичити у тој лиги. Ми нисмо за рушење регионалне лиге, али не желимо да будемо робови по сваку цену“ рекао је Човић.

Није јасно на који начин би, у случају да регионална лига престане да постоји, Црвена звезда Телеком обезбеђивала пласман у Евролигу која представља приоритет за црвено-беле, али Небојша Човић тврди да ће клуб бити стабилан евролигаш па чак истиче да Звезду види на завршном турниру.

„Звезду у будућности видим као стабилног евролигаша. Волео бих да 2018. године добијемо фајнал-фор. Звезду видим на финалном турниру Евролиге. Можда смо могли и ове године да се пласирамо, мало нам је недостајало“ каже председник црвено-белих.

Када је већ било речи о Евролиги, Небојша Човић се осврнуо на резултате остварене у претходној сезони и истакао да Дејан Радоњић може да рачуна на наставак сарадње.

„Дејан Радоњић има уговор још једну сезону. Није било никаквих понуда. Пустите то што се писало. Медијски се води рат против Црвене звезде, и то не само у Србији. То треба препознати“ поручује Човић.

Председник црвено-белих открио је „Делијама“ и једну ексклузивну информацију која се тиче доласка Милоша Теодосића у редове Црвене звезде Телеком.

„Обећао ми је да ће пред крај каријере доћи. Ви знате да је Тео стасао у кошаркашком систему ФМП. Пустимо њега да он као професионалац обезбеди себи живот. Мислим да ће он бити са нама једног дана. Када ће се то догодити, за годину, две или три, стварно не знам“ закључио је Човић.

Црвена звезда Телеком у недељу креће у одбрану трофеја у домаћем шампионату дуелом са екипом Тамиша у оквиру суперлигашке групе „А“.