Прочитај ми чланак

БРИТАНСКИ МЕДИЈИ: Новак отвара ресторан за сиромашне; ЂОКОВИЋЕВ ТИМ: То је лаж!

0

Медији су чак пренели и Новакову (наводну) изјаву: "Зарадио сам довољно да нахраним целу Србију, мислим да моја земља заслужује ово након подршке коју су ми пружали"

Страни медији известили су да најбољи српски тенисер Новак Ђоковић отвара још један ресторан, у којем ће, онима којима је то потребно, давати храну бесплатно! Његов тим за односе са медијима је то демантовао!

Тениски суперстар, како су известили британски медији, већ је започео изградњу свог трећег ресторана по реду, у којем би, наводно, они који себи не могу да плате оброк могли да једу бесплатно.

Медији су чак пренели и Новакову (наводну) изјаву: „Зарадио сам довољно да нахраним целу Србију, мислим да моја земља заслужује ово након подршке коју су ми пружали“.

Осим тога, известили су и да се не зна који ће тачно начин гости морати да „докажу“ да не могу да плате оброк, односно да им је потребна бесплатна храна.

Ђоковићев тим за односе са медијима је демантовао ову информацију.

Новак Ђоковић има два ресторана – „Новак“ који је отворен на Новом Београду 2009. године, а 2016. је отворио ресторан „Еквита“ у Монте Карлу.