Прочитај ми чланак

БОМБА СА ПИРИНЕЈА: Видић од јуна члан Барселоне?!

0

nemanja-vidic-i-lionel-mesi-foto-printskrin-1389174760-423811

Поред играчког квалитета, има веома добар однос са Жераром Пикеом, са којим је делио свлачионицу у Јунајтеду, наводи шпански медиј као једну од ставки због чега би српски интернационалац завршио на Ноу Кампу.

Ако је веровати шпанским медијима, Немања Видић ће од јуна постати члан Барселоне!

Менаџер дефанзивца Манчестер Јунајтеда, Силвано Мартина изјавио је у уторак да „у овом тренутку искључује продужетак сарадње са тимом са Олд Трафорда.“ То практично значи да је Видић од јуна слободан играч, с обзиром да му тада истиче уговор.

Шпански престижни лист „Мундо Депортиво“ пише да би српски репрезентативац био „кец на десет“ за одбрану Барсе, уз опис свих квалитета који прате Видића.

„Први аргумент је његов квалитет као играча. Може да игра централног десног или левог. Искусан је, има 284 наступа за Јунајтед, постигао је 19 голова, опростио се од националног тима Србије, што значи да би потпуно могао да се посвети Барселони. Поред тога, има веома добар однос са Жераром Пикеом, са којим је делио свлачионицу у Јунајтеду“, наводи шпански лист.

За Видића се каже да су повреде колена и леђа прошлост, а свој став подупиру чињеницом да је ове сезоне одиграо већ 17 мечева.

Остаје да се види да ли ће Немања Видић заиста прећи на Камп Ноу и заиграти у тиму поред Месија, Нејмара и осталих звезда Барселоне.

(Курир)