• Почетна
  • СПОРТ
  • СПОРТСКЕ ВЕСТИ: Михајловић о Љајићу, Пешић о Партизану, Суботић и добре вести
Прочитај ми чланак

СПОРТСКЕ ВЕСТИ: Михајловић о Љајићу, Пешић о Партизану, Суботић и добре вести

0

Britain Scotland Serbia World Cup Soccer

У последње време је доста напредовао. И даље не користи најбоље своје прилике, што сам му и више пута рекао када је играо за репрезентацију, рекао је бивши селектор Србије Синиша Михајловић.

Тренер фудбалера Сампдорије Синиша Михајловић рекао је за Адема Љајића да је напредовао много пошто је Рома избацила његов тим у осмини финала Купа Италије (1:0).

После утакмице Михајловић је био пун речи хвале за играча којег је избацио из репрезентације Србије док је био селектор зато што није желео да пева химну.

“Љајић је одличан играч, у последње време је доста напредовао. И даље не користи најбоље своје прилике, што сам му и више пута рекао када је играо за репрезентацију. Подсећа ме на младог Хавијера Пастореа ии ма све што је потребно да буде велики играч”, рекао је Михајловић.

pesic-514

Светислав Пешић: Нисам фан Партизана

Али имам велики респект према њиховом концепту, рекао је тренер Бајерна и некадашњи стартег Југославије и Црвене звезде.

Тренер кошаркаша Бајерна из Минхена Светислав Пешић рекао је да је победу над Партизаном у Евролиги донела добра тимска одбрана његовог тима и заустављање Богдана Богдановића.

„Ако победите утакмицу како што смо ми то урадили, против тима какав је Олимпијакос или неки такав тим у самом врху, то није изненађење. Али када победите екипу која има главну одлику у борби, то заслужује сваку похвалу. Било је ту ужасних одлука у нападу и одбрани, али смо на крају имали самопоуздања и искористили смо наше шансе“, рекао је Пешић новинарима у Минхену.

Партизан је изгубио у Минхену од Бајерна са 71:65 (17:20, 17:22, 14:18, 19:9) у другом колу Групе Ф Топ 16 фазе Евролиге.

„Када најбољи играч тима, (Богдан) Богдановић убаци 16 поена у првом полувремену, тешко је да можемо да парирамо. У наставку смо то поправили. Имали смо самопоуздање и нисмо заборавили да играмо у нашој дворани. Наравно, ако не можете да погодите три поена не можете да победите, али ипак главни разлог је тимска одбрана на Богдановићу у другом полувремену и скок“, казао је Пешић.

Пешић је додао и да се „сви у црно-белом тиму разумеју у кошарку“.

„Нисам фан Партизана, али имам велики респект према Партизану и њиховом концепту“, рекао је Пешић.

subotic144

Суботић објавио добре вести!

Репрезентативац Србије Невен Суботић потврдио је у четвртак да су најновији резултати прегледа његовог колена врло добри, па је за очекивати његов бржи повратак на терен од очекиваног.

То је, подсетимо, пре два дана најавио и тренер Дортмунда Јирген Клоп, који је додао и да ће се више знати после објављивања нових резултата.

А, на срећу, резултати су добри, што је Невен Суботић и потврдио на свом профилу на Инстаграму.

Српски репрезентативац је објавио слику на којој држи најновији рендгенски снимак колена, уз коментар да је од лекара добио “добре вести“.

То практично значи да ће Суботић избећи операцију, а тамошњи медији истичу да ће следеће недеље уследити још једна контрола.

У сваком случају, сада је много више разлога за оптимизам и веру да ће се Суботић врло брзо вратити на терен.

(Танјуг, Бета)