Прочитај ми чланак

ЗА ПОЛИЦИЈУ: Цртају му мету на челу – претње Бошку Обрадовићу и његовој породици

0

Показујући анонимна претећа писма која је добио, председник Двери је истакао да су таква писма слика Вучићеве Србије.

Председник Двери Бошко Обрадовић показао је јуче новинарима у Чачку писма која добија као народни посланик – празничне честитке амбасадора, писма грађана, али и претећа писма у којима се црта мета њему, његовој породици и другим лидерима опозиције.

Принтскрин: Epicentar press

Он је новинарима показао једно писмо са фотографијама лидера опозиције којима је буквално нацртана мета на чело црвеним фломастером и у ком пише да за њих има спреман снајпер и да ће проћи „горе него Борко“. Писмо је потписано са „Удружење снајпериста са Кошара“. И друго писмо у ком се каже да ће му „горети сва покретна и непокретна имовина“ и да неће бити поштеђени ни његови најмилији.

„Када те Вучићеве барабе немају храбрости да се суоче лице у лице с вама, као што ни Вучић нема храбрости да изађе на тв дуел, онда се крију иза имена оних часних младића који су на Кошарама бранили отаџбину. Позивам их да се појаве уживо, а не да се крију иза часних војника са Кошарама међу којима имам много пријатеља, а један од њих је био и одборник Двери.“ – рекао је Обрадовић.

Принтскрин: Epicentar press

Он је истакао да је живот посветио борби против криминала и корупције, борби за једну пристојну, домаћинску, породичну Србију у којој неће бити могућа оваква анонимна писма.

„У тој борби свако од нас може да настрада као што је настрадао Оливер Ивановић, Борко Стефановић или новинар Милан Јовановић.“ – рекао је председник Двери, али то по њему не значи да од борбе треба одустајати, већ управо супротно да сви морамо удружити снаге и подићи глас против власти која је стварни кривац за ове претње и за њихову неретку реализацију.

Обрадовић је писма предао Полицијској управи у Чачку и тамо пријавио ове претње. Он је рекао да су ова писма још један разлог више да учествује на данашњим протестима у Београду.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!