Прочитај ми чланак

Народна странка Чачак: Напредњаци нека размисле што ста ће бити кад падну с власти

0

Потпредседник Народне странке и председник Градског одбора Народне странке Чачак др Александар Радојевић позвао је локалне напредњачке челнике који управљају тим градом да се сете где су, шта су и ко су били пре СНС-а и да размисле шта ће бити после СНС-а.

„Почели сте да продајете и градске улице. Малолетници и сиротиња вам скидају бакарне кровове са објеката. Размислите да ли ће једног дана када тих лимова нестане остати лимови на вашим терасама, јер како радите чини ми се да ће брзо почети да скидају лимове и са ваших тераса. Треба да учите на личном примеру“, рекао је Радојевић у Чачку на конференцији за новинаре Народне странке.

„Не успевате да сачувате бакарне кровове на болници, бакарне кровове, лимове и каблове на новоизграђеном дому здравља, као што не успевате ни на цркви у Балузи Прељинској, како је прекрстисте Љубићској“, додао је Радојевић.

Потпредседница Градског одбора Народне странке Чачак Виолета Марковић позвала је функционере СНС-а у том граду да изађу међу народ и чују шта грађани мисле.

„Зна народ и за тај роштиљ и за те рачуне, где је чија кафана била и да, сходно томе ће и гласати када дођу локални избори. Немојте ви да позивате на лагање и крадуцкање, цела Србија вам се смеје“, рекла је Виолета Марковић.