Прочитај ми чланак

Вучићу, хуљо и кукавице, где си да сликаш реке људи (ФОТО)

0

Претио је Александар Вучић да ће "храбро" да уђе међу народ и лично снима и слика демонстранте који блокирају путеве. А онда је побегао у Горње Недељице да прича са СНС ботовима о Рио Тинту, који глуме мештане из околине Лознице.

„Мора да ме науче да снимам мобилним телефоном. Шетаћу по Србији да их сликам и да видим ко су људи који малтретирају грађане и да питам што их малтретирају. Има да се појавим на бар пет тачака“, рекао је прекјуче Вучић.

PROTESTI I BLOKADE: Srbija se digla na noge Широм Србије је на улице изашло стотине хиљада људи, а на саобраћајнице у Београду неколико десетина хиљада грађана, што је жестоко уздрмало СНС-СПС режим, иако је Вучић упорно са ТВ-а причао да путеве блокира само „шачица страних плаћеника које предводи Ђилас“.

Правећи се невешт, желећи да се додвори народу који није вичан баратању техником, а који представља гро његовог бирачког тела, Вучић је иронисао како мора, тобож, научити да снима мобилним телефоном ту шачицу народа која „малтретира грађане“.

Међутим, када вечерас седне у своју фотељу после посете Горњим Недељицама, неће му бити добро када види ову реку људи која је изашла да каже „НЕ“ распродаји земље и природних ресурса странцима, противуставним законима и неправди. И то не само у Београду, већ и у Шапцу, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу, Врању, Младеновцу, Аранђеловцу, Смедереву, Зрењанину…

Зато питамо, зашто си, „храбри човече“, побегао у Горње Недељице, уместо да снимаш људе по Београду, како си обећао. Наравно, под условом да те науче томе.

Следеће суботе ће бити још више људи, а крај се ближи.