Прочитај ми чланак

Вучић спрема зелену патку: Хоће да режира еко-протест да би разбио побуну народа

0

Оснивач СНС и миљеник албанског лобисте Виоле фон Крамон - Ћута, најављује протесте за септембар против Рио Тинта, да би обесмислио праве протесте против те компаније и себи набацио који поен пред изборе.

Ово поручује Млађан Ђорђевић, лидер покрета Ослобођење, и упозорава да на крилима борбе против загађења, режим планира да подметне своја кукавичја јаја, како би разбио народне протесте против Вучићевих загађивача, али и да угуши народни бунт, који би могао избије на јесен. Као сорошевце у служби Вучића, Ђорђевић је етикетирао и Необјшу Зеленовића и покрет Не давимо Београд.


Због ових ставова, Ђорђевића су данас колективно напали режимски таблоиди и то на насловним странама.

– Режимски медији по налогу Шешељевог кума, издајника и лопова Александра Вучића, шефа јајиначког мафијашког клана, бране своје и Сорошеве пројекте: Небојшу Зеленовића, Ћуту, покрет Одбранимо реке Старе планине и Не давимо Београд. Вучићу, са све Зеленовићем, Ћутом и покретом Не давимо Београд – Марш са Дрине!

Ко са овим миљеницима Сороша и западних амбасада из опозиције тикве сади обиће му се о главу. Што Вучић не заврши око издаје Космета ту се двојац Зелена патка нуди да да и више него што албански лобиста Виолета Виола фон Крамон тражи!

А та европска известитељка, уместо да се огласи о случајевима пребијања Срба у Новом Брду и Вучитрну, али и о шиканирању повратнице Драгице Гашић у Ђаковици, говори о гарантованим местима за мањине у тзв. косовском парламенту – рекао је Ђорђевић и истакао да је Вучић увео границу Србима на Северу КиМ и Централне Србије, а укинуо границу између Албаније и КиМ.