Прочитај ми чланак

Вучић сам себе убија и руши преко режимских медија

0

11

Режимски медији мало, мало па објаве вести да неко руши Александара Вучића. Имајући у виду то да медији који објављује вести о рушењу Владе контролише Александар Вучић, лично, намеће се питање зашто Вучић воли да сервира вештачке приче о његовом рушењу?

Кад год опадне рејтинг Александру Вучићу или када год опадне продаја тиража режимских таблоида, појављују се наслови попут “Удар на Вучића”, “Хоће да убије Вучића”, “Руше Вучића”…

Имајући у виду то да Александар Вучић лично контролише два таблоида (Курир и Информер) који готово сваког месеца, макар једном, објаве вест о његовом убиству или рушењу, поставља се питање зашто Вучић форсира такве приче?

Одговор је прост: На тај начин се ствара вештачка атмосфера да Александар Вучић нешто заиста ради у интересу народа, а на штету тајкуна и криминалаца, па сви желе да га склоне или убију. Народ се на тај начин вештачки саосећа са човеком који апсолутно ништа не ради њиховом интересу, већ у интересу својих страначких поданика, странаца, тајкуна и криминалаца од којих он и његова странка имају користи.

Нема ко није убијао или рушио Вучића – од тајкуна и криминалаца, па све до неколико медија и ојађене опозиције.

Спољни фактори неће успети да сруше Вучића, али ће зато он сам себе срушити. Само је питање времена када ће се то догодити.

Наслови “Информера” и “Курира” као да су писани у истој редакцији – редакцији Српске напредне странке.

 

Телепромптер.рс