Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ЉУТ НА СПЦ ЗБОГ СТАВА О КиМ: Од владика нисам тражио ни милост, ни подршку!

0

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је посета Патријаршији Српске православне цркве (СПЦ) и разговор са представницима цркве за „њега велика част „, да од њих „није тражио ништа“, да није ишао јер му „треба подршка у политици за разлику од претходних власти“, већ да одговара на питања СПЦ.

„Постоји група владика која има другачије ставове. Насмејао сам се јер неки од њих нису прочитали Резолуцију 1244 (Савета безбедности УН), ни Бриселски споразум. Схватите да се то се све заснива на лажима са друштвених мрежа“, рекао је Вучић за РТС.

Он је навео да је „једна новина данима лагала“ о „тајном састанку у Патријаршији иза затворених врата, када није било Додика“.

„Какви су то лажови. Од (председавајућег Председништва БиХ) Милорада Додика се нисам одвајао ниједног секунда. Никаквог састанка није било. То је кад неко има бујну машту“, рекао је Вучић.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да власти Приштине намеравају да ухапсе 26 полицајца са севера Косова и још 15 особа под изговором да су учествовали у корупцији

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!