Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ: Не би помогло да излијем бес због напада на ватерполисте

0

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не би помогао ватерполистима Црвене Звезде, ни другима у будућности, ако би поводом напада на њих у Сплиту „избацио бес из себе“ већ је позвао Хрватску да „сви заједно поштујући разлике и другачије поглед на прошлост градимо другачију будућност“.

„Зашто се то код њих толико дешава… ја сам сигуран, или се бар надам са великом сигурношћу, да се то не би догодило у Београду“, рекао је Вучић новинарима у Вршцу, потврдивши да је упућена протесна нота Хрватској.

Како је рекао, брине га што „није то био само случај са тим хулиганима, имате данас одборника сплитског који коментарише – сад знате како је купати се у мору у фебруару“.

„Бојим се да то није последни такав случај“, рекао је Вучић, напомињући да је у региону неопоходна сарадња и да се Србија за то залаже.

Вучић се извинио ватерполистима што амбасада Србије није реаговало тако да затражи можда посебну пажњу полиције уочи утакмице јер се рачунало да је то рутина, „сваке недеље играте“ утакмице у разним спортовима.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!