Прочитај ми чланак

Време је за крупне промене на политичкој сцени Србије!

0

– ПРЕДИЗБОРНИ МАРКЕТИНГ – dveri cacak bosko

Двери су успешно одржале завршну конвенцију за града Чачак и моравички округ пред пуном салом чачанског дома културе.

Покрет Двери представио је вечерас у Дому културе у Чачку свој програм и кандидате за народне посланике из Моравичког округа на предстојећим ванредним парламентарним изборима 16. марта. Своју подршку овој политичкој опцији исказали су поједини истакнути делатници јавног и културног живота у Србији, попут професора и публицисте Владимира Димитријевића, лекара и књижевника Зорице Кубуровић, песника Ивана Бабића, као и представник дијаспоре, привредник Драган Давидовић из јужноафричке Републике. Они су истакли да Двери представљају једину истинску опозициону снагу у нашој земљи, и да нуде свежу, нову политику, као супротност владајућој.

Присутнима су се представили и неки од кандидата Двери за народне посланике са подручја Моравичког округа, др Милан Рогановић, Љиљана Ранковић и Драган Ћендић.

Носилац листе овог покрета, Бошко Обрадовић, је подсетио да су Двери најбољи резултат на прошлим изборима оствариле на подручју западне Србије, Шумадије и Рашке области, и том приликом превазишле и најсмелија очекивања.

„Чачани су тада показали да су најхрабрији део српског народа, а њиховим примером треба да се поведу и остали грађани. Људи више не желе да гледају и трпе оне који им деценијама намећу понижења, крађе и пљачку, и при томе распарчавају и распродају земљу“, изјавио је он.

DVERI 12

Обрадовић каже да је дошло време за крупне промене на политичкој сцени, за смену генерација и долазак оних који до сада нису били на власти, који могу донети освежење и извеснију будућност.

„Време је за младе људе, чистог и неокаљаног образа. Ми смо једини породицу ставили на прво место, боримо се против пропадања и урушавања вредности, и залажемо се за прекид преговора са ЕУ и окретање Русији. Желимо да очувамо домаћу привреду и заштитимо наше предузетнике“, нагласио је он.

Према његовим речима, медији у Србији махом нису слободни, а Двери су жртве медијске блокаде и мрака, немају равноправан третман са осталим учесницима избора, јер се владајуће снаге боје њихове снаге и истине коју промовишу.

„Српска напредна странка је највећа политичка превара у новијој историји Србије. Основали су је Тадић и стране амбасаде, па му напредњаци данас враћају дуг и намеравају да га укључе у будућу Владу“, сматра Обрадовић, и додаје да је СНС изневерила сва предизборна обећања и очекивања грађана.

Он тврди да је СНС лажним патриотизмом придобила поверење великог броја грађана на прошлим изборима 2012. године, од када у ствари спроводи политику ЛДП-а, коју грађани нису подржали.

„Избори 16. марта су конкурс за што већег издајника, слугу Брисела и Вашингтона, представљају референдум и тест интелигенције грађана Србије, када ће се они определити да ће опет гласати за оне који их систематски уништавају већ деценијама, или ће подржати промене и нове снаге. То је прилика да у парламент уђе равногорска, монархистичка, светосавска и слободарска Србија, која је 70 година потискивана“, закључио је носилац листе Двери, и напоменуо да ће уласком Двери у Скупштину Србије започети нова политичка ера.

Он истиче да је глас за СНС узалуд бачен, јер неће отићи напредњацима, већ пре свега њиховим коалиционим партнерима, Расиму Љајићу, Александру Вулину и Велимиру Илићу, а уједно ће значити подршку политици која земљу води путем пропасти.