Прочитај ми чланак

СВИ И ЧУДУ: Откуд Вучић на протесту „Србија против насиља?! (ВИДЕО)

0

Председник Србије није био задовољан бројем људи на контрамитинг СНС у петак 26. маја, па се у суботу прикључио грађанима на четвртом протесту "Србија против насиља". На видео снимку који је постао хит на друштвеним мрежама, имитатор, који је слика и прилика председника Србије, дошао је на протест, и кроз шалу се обратио окупљенима.

– Драги пријатељи, дан после оног фантастичног скупа синоћ, овде је остало скоро 40-50.000 људи који нису могли да пронађу своје аутобусе, тако да сам ја дошао да…

Сниматељ: Господине председниче, ово нису Ваши људи, ови су против Вас.

– Како бре против мене? Ништа сеци ‘ајде идемо из почетка. Пошто сам председник свих грађана јер сам дао оставку на место председника Српске напредне странке, ево могу коначно да кажем да сам дошао овим људима који су овде да испуним њихове захтеве, а колико видим има их мање него возача аутобуса јуче. Ту их је 1.200-1.300. Колико Гашићу? 1.180. Ок, ето њих је 1.182.

Када је један од грађана узвикнуо: „Уа, Вучићу“, „Вучић“ са снимка се брзо снашао.

– Ето видите моји драги поштоваоци, ипак је остало људи који су за мене. Живи били 100 година, живела Србија – завршио је излагање „Вучић“.

Ако Вучић некад буде био потребан двојник, зна где га може наћи…