Прочитај ми чланак

СВЕ ЗБОГ РАКИЈЕ: Потукли се функционери Нове Србије и СПС

0

ПРИЈЕПОЉЕ - Да је Пријепоље специфично по много чему, показује и то како се ова општина одлучила за "привлачење" пажње, инвеститора и туриста. Тако су директор овдашње Туристичке организације Небојша Свичевић и члан Општинског већа Милан Гачевић решили да узму ствар у своје руке и буквално се - потуку.

srb-potukli-se-1_620x0

Фото: Вечерње новости Милан Гачевић / Зграда суда у Валтеровој улици

ПРИЈЕПОЉЕ – Да је Пријепоље специфично по много чему, показује и то како се ова општина одлучила за „привлачење“ пажње, инвеститора и туриста. Тако су директор овдашње Туристичке организације Небојша Свичевић и члан Општинског већа Милан Гачевић решили да узму ствар у своје руке и буквално се – потуку.

Наиме, након манифестације „Дани Милешевске ракије“, која је шести пут у петак 23. децембра одржана у Пријепољу, дошло је до туче двојице локалних функционера Милана Гачевића (Нова Србија) и Небојше Свичевића (Социјалистичка партија Србије), а само захваљујући присебности осталих присутних избегнут је инцидент већих размера. Како сазнајемо, посла је било и за пријепољске лекаре. Тако је након туче помоћ затражио Небојша Свичевић.

Члан Општинског већа Милан Гачевић, који је увек био расположен да даје изјаве медијима, овај пут је био недоречен, али није демантовао да је до инцидента дошло.

– Не желим да коментаришем то – кратко је казао Гачевић.

С друге стране Свичевић, који је према речима особа које су се затекле на месту инцидента, извукао дебљи крај, није се јављао на наше позиве.

Из ПУ Пријепоље нисмо успели да добијемо одговор на питање да ли је инцидент пријављен и да ли ће бити покренут поступак против двојице функционера.